Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Koniec świata ?
2900
#falco nieaktywny
13 grudnia 2012r. o 22:40
jutro sobie kupię ,,Fakty i Mity,, :D
szkoda że to już ostatni raz bo następny już się nie ukaże ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8507
#aga2 nieaktywny
13 grudnia 2012r. o 22:43
ja się napiję a wy?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 grudnia 2012r. o 22:44
gover napisał(a): ...Kwiat zycia to jest to, czym sie pasjonuje.

Jeśli więc wiesz , czym jest Kwiat Życia , to wiesz również czym jest Święta Geometria ... zara , zara , widzę jakąś niekonsekwencję w Twoich słowach , czyżbyś pasjonował się ... robieniem wody z mózgu ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
13 grudnia 2012r. o 22:47
aga2 napisał(a): ja się napiję a wy?

ja się nie tylko napiję ale uchlam się pierwszy raz w życiu tak że ,,wjadę nosem w bigos,, :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
9984
#gover nieaktywny
13 grudnia 2012r. o 22:54
Pannazdzieckiem napisał(a):
gover napisał(a): ...Kwiat zycia to jest to, czym sie pasjonuje.

Jeśli więc wiesz , czym jest Kwiat Życia , to wiesz również czym jest Święta Geometria ... zara , zara , widzę jakąś niekonsekwencję w Twoich słowach , czyżbyś pasjonował się ... robieniem wody z mózgu ?

Jako pasjonatowi chemii zasugerowales doskonaly temat do doswiadczen.
~Brunon K. niezalogowany
13 grudnia 2012r. o 23:03
gover napisał(a): Jako pasjonatowi chemii

Pozdrawiam i mam nadzieję , że Twoja pasja wybuchnie ze zdwojona siłą.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 grudnia 2012r. o 23:05
gover napisał(a):
Jako pasjonatowi chemii zasugerowales doskonaly temat do doswiadczen.

Gover , od kilku dni próbuję Ci powiedzieć , że nie jesteś sam , a Ty mi wciąż po uszach walisz sloganami. Twój wybór. Szkoda tylko , że tak wielu z nas , udaje hojraków z maską na oczach. Gdybyś jednak piwo chciał wypić , zawsze jestem do dyspozycji :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Gosia niezalogowany
13 grudnia 2012r. o 23:12
Koniec "światła" do spania , bo mam lagę i nie zawaham się jej uczyć :>
Następnym razem jak się spotkacie Paniuśka i Gover, to popatrzcie sobie głęboko w oczy i to co tam zobaczycie , niech będzie wskazówką do "rozszyfrowywania" wypowiedzi .
Nie nie pomyliłam się... i wiem co napisałam ;) Bo mam jeszcze jeden dar "spostrzegawczość" :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza