Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Powiatowy Urząd Pracy - sklep bez towaru
~wiolizna niezalogowany
10 stycznia 2013r. o 10:09
Ktoś próbuje otworzyć innym oczy na to co się dzieje i uważam, że to dobry pomysł. Dziwi mnie jednak fakt, że ludzie zamiast chcieć tego, to żyją w zakłamaniu "jest dobrze tak jak jest", a w duchu wiedzą, że to bzdura. No i właśnie dlatego mają tylko to co im się daje, a nie to na co zasługują i mieć by chcieli.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 stycznia 2013r. o 11:08
Przemyslaw napisał(a): Szanowna Tyldo , to bardzo smutne ale gdyby w odpowiednim czasie ktoś podarował Twemu tacie prezerwatywę było by o jednego obłudnego tchórza mniej.

To, że jest Pan (...), który wali byki jeden za drugim i nie potrafi forumowiczom odpowiadać na proste pytania nie uprawnia Pana do tego aby nazywać mnie obłudnym tchórzem.

Zacznij od swojej kultury a nie od polityki :>

Zmoderowano 10.01.2013 godz.20:14 - powód: złośliwości (sentinel)
5413
#Przemyslaw nieaktywny
10 stycznia 2013r. o 14:31
Jest Pan (...) .Urząd Pracy miał służyć ludziom i ułatwiać im znalezienie pracy .Tymczasem jedynie co tam rośnie to koszta własne.
Proszę wskazać ile procent bezrobotnych otrzymało stałą pracę przez cały okres istnienia PUP Bolesławiec oraz ile ten urząd nas kosztował przez wszystkie lata .Razem z remontem budynku przejętego po PZM .
Poza tym to nie ja pobieram publiczne pieniądze i nie ja je marnotrawię aby się tłumaczyć (...)

Zmoderowano 10.01.2013 godz.20:15 - powód: złośliwości (sentinel)

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
211
skorn
10 stycznia 2013r. o 14:54
~ napisał(a): nie uprawnia Pana do tego aby nazywać mnie obłudnym tchórzem

Mało tego, ja bym ci to powiedział prosto w oczy, obłudny tchórzu. : )

Zmoderowano 10.01.2013 godz.20:15 - powód: korekta cytowania (sentinel)

<i>
~ niezalogowany
10 stycznia 2013r. o 14:54
Jeszcze ile mnie będzie Pan obrażał ?
Pan uważa, że wszyscy są winni tylko nie Pan.
A kto każe się Panu tłumaczyć ?
Ludzie zadają Panu proste pytania, na kóre do tej pory nie otrzymali odpowiedzi.
To Pan pisze spod tyldy we własnych tematach aby je podbić i przyznać sobie rację, tylko taka manipulacja źle Panu wróży.
To samo na drugim portalu.
Myśli Pan, że ludzie są głupcami ? Myli się Pan.
Niech Pan wraca do rozdawania prezerwatyw bo w tym wiem w 100%, że Pan się spełni.
~z niezalogowany
10 stycznia 2013r. o 15:18
Przemyslaw napisał(a): Jest Pan (...) .Urząd Pracy miał służyć ludziom i ułatwiać im znalezienie pracy .Tymczasem jedynie co tam rośnie to koszta własne.
Proszę wskazać ile procent bezrobotnych otrzymało stałą pracę przez cały okres istnienia PUP Bolesławiec oraz ile ten urząd nas kosztował przez wszystkie lata .Razem z remontem budynku przejętego po PZM .
Poza tym to nie ja pobieram publiczne pieniądze i nie ja je marnotrawię aby się tłumaczyć (...).

ale po co tutaj te żale? przeciez to kilkadziesiat posłów RP ma realny wplyw na kształt ustaw... a sprawa urzędów pracy to wlasnie zadanie krajowe , anie samorządowe....udajecie że jestescie opozycją, a najwazniejszych kwestich zawsze popieracie koalicje

Zmoderowano 10.01.2013 godz.20:16 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~~~//~~ niezalogowany
10 stycznia 2013r. o 18:38
Przemyslaw napisał(a): Szanowna Tyldo , to bardzo smutne ale gdyby w odpowiednim czasie ktoś podarował Twemu tacie prezerwatywę było by o jednego (...).

Przemysławie?...Starciłes rezon? ?? Tak...przyparty do muru ,zaczynasz pisac uzywając niestosownych okresleń. ;( Przestań "malkontencić" , popatrz na nasze piekne miasta.Gdzies tam "bylo" ,że jestes fotografem.Masz pole do popisu , sądzę ,że znajdziesz wielu fanów - pokaz na fotografiach piekno naszego miasta , przyrody ,ludzi.Pokaż zmaiany , w ujęciu fotograficznym , tego co było gorsze a stało się lepszym.Jak tak zrobisz , będę twoja fanka i zawsze popierała.

Zmoderowano 10.01.2013 godz.20:17 - powód: korekta cytowania (sentinel)
5413
#Przemyslaw nieaktywny
10 stycznia 2013r. o 18:51
Miasto ma specjalny dział promocji i kultury .Miasto ma BOK-MCC .CAŁKIEM SPORO LUDZI BIERZE PIENIĄDZE ABY WYCHWALAĆ POD NIEBIOSA SUKCESY.
W tym celu stworzono nawet Związek Powiatów Polskich.Tam się nagradzają i promują do bólu.To natomiast jest dyskusja nad sensem utrzymywania Powiatowych Urzędów Pracy .Nie ma potrzeby zmieniać tematu.Proszę się skupić na tym .Oczekuję merytorycznych argumentów za lub przeciw PUPom .W dyskusji mogą brać udział wszyscy .Jeśli Pani ma nieodpartą potrzebę prowadzenia dysputy o panuM to proszę założyć specjalny / nie pierwszy zresztą / wątek i malować ile Pani ma ochotę.Pozdrawiam serdecznie .

Zmoderowano 10.01.2013 godz.20:18 - powód: korekta cytowania (sentinel)

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo