Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Powiatowy Urząd Pracy - sklep bez towaru
211
skorn
9 stycznia 2013r. o 22:51
Dlatego, że miałem ochotę. Ochota na coś jest powodem, dla którego robię różne rzeczy.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 stycznia 2013r. o 22:59
skorn napisał(a): się biurwy obruszyły...

Cicho Skornik, zrozum Kobiecość :) Pynchoonie nie licz na odpowiedź ... chyba , że Przemysław się przełamie. Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3688
#Pynchoon nieaktywny
9 stycznia 2013r. o 23:04
skorn napisał(a): Dlatego, że miałem ochotę. Ochota na coś jest powodem, dla którego robię różne rzeczy.

Pytam jedynie, ponieważ dotychczas miałem wrażenie, że jesteś osobą, która nie akceptuje atakowania określonej grupy za "grzechy" poszczególnych jej członków.

Widzę że to było jednak tylko moje błędne wyobrażenie o Twojej osobie, a szkoda skornie :(

Dopisane 09.01.2013r. o godz. 23:04:

Pannazdzieckiem napisał(a): Pynchoonie nie licz na odpowiedź ... chyba , że Przemysław się przełamie. Dobranoc :)

Oj byłby wtedy cud, pierwszy polityk który chce merytorycznie rozmawiać, a nie rzucać ogólniki, które jako całość zupełnie zrujnowałyby to państwo :-)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 stycznia 2013r. o 23:13
To państwo już jest zrujnowane , ale możemy je odbudować. Dziękuję Ci , zwolenniku szczypionek , dalej twierdzisz , że rtęć nie szkodzi ? Dobranoc Pynchoonie :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3145
#hemi nieaktywny
9 stycznia 2013r. o 23:32
skorn napisał(a): się biurwy obruszyły...

z dobre 2 lata szukasz pracy nie ruszjąc się z domu,mówisz na osoby z PUP biurwy bo żadna ci oferty do domku nie przyniosła? :]

Dopisane 09.01.2013r. o godz. 23:32:

Pannazdzieckiem napisał(a): To państwo już jest zrujnowane , ale możemy je odbudować. Dziękuję Ci , zwolenniku szczypionek , dalej twierdzisz , że rtęć nie szkodzi ? Dobranoc Pynchoonie :)

Panna bez obrazy,ale jak się zyje w nowym swiecie?
Bo zaklinałes sie wierząc iz 21.12 to koniec swiata:P
jaki plan na teraz?:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
211
skorn
9 stycznia 2013r. o 23:37
Pynchoon napisał(a): Pytam jedynie, ponieważ dotychczas miałem wrażenie, że jesteś osobą, która nie akceptuje atakowania określonej grupy za "grzechy" poszczególnych jej członków.

Ponieważ zgadzam sie z tym, o czym mówi Przemysław. Rozrost apartu urzędniczego dodatkowo rujnuje zadłużony polski budżet.

Odkąd wprowadzono w bolesławieckim PUP komputerowy system rejestracji i obsługi petentów jest tylko gorzej. Pani za biurkiem kiedy jej się zachce, to sobie wezwie następnego do przerobienia. Tu zagada do koleżanki, tam pogada przez telefon, i tak dzionek w pracy zleci. Szwędaja sie tylko i przekładaja papiery z szuflady do szuflady i przenosza je miedzy pokojami. Conajmniej połowa tam zatrudnionych jest zbędna.

A juz całkiem zabawne jest to, że rejestrując sie za każdym razem trzeba od nowa wypełniać karte. W XXI wieku, kiedy wszystkie dane powinny byc w komputerze i w momencie kolejnej rejestracji tylko aktualizowane. Nic dziwnego, że tyle ich tam trzeba, zbędnej roboty aż nadto.

<i>
3688
#Pynchoon nieaktywny
9 stycznia 2013r. o 23:39
Pannazdzieckiem napisał(a): To państwo już jest zrujnowane , ale możemy je odbudować. Dziękuję Ci , zwolenniku szczypionek , dalej twierdzisz , że rtęć nie szkodzi ? Dobranoc Pynchoonie :)

Poniżej dawki progowej to raczej nic nie szkodzi, nawet rtęć :-)

A ja pisałem kiedyś odnośnie stosowania dopuszczonych związków rtęci w szczepionkach oraz możliwości stosowania zamienników tych szczepionek, jeśli ktoś się związków takich obawia. Nie o szkodliwości samej rtęci. Dobrej nocy :)
211
skorn
9 stycznia 2013r. o 23:40
hemi napisał(a): z dobre 2 lata szukasz pracy nie ruszjąc się z domu,

Skąd masz takie informacje? Nie przypominam sobie, byśmy rozmawiali na ten temat.

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.