Jak go nie złapali to niby jak mu udowodnią, że jechał po pijaku? Równie dobrze, ja mogę się zgłosić i powiedzieć, że to ja jechałem tym samochodem i nie widziałem żadnego patrolu a z drugiej strony co to za patrol jak go nie dogonił???
..."Zgłaszający został dokładnie przesłuchany na okoliczności zdarzenia. W wyniku ustaleń okazało się, że przestępstwa nie było. Mężczyzna zgłosił kradzież, aby uniknąć odpowiedzialności za to, że nie zatrzymał się do kontroli drogowej, gdyż był pod wpływem alkoholu a następnie porzucił swój pojazd."
po co te ewentualne rady...wszystko jest wyjasnione i jesli tak pisza to wiadomo ze gosc posiedział kilka godzin na dołku i wyspiewał wszystko co i jak... :>
Bardzo łatwo jest udowodnić czy ktoś był w tzw stanie po alkoholu tylko ważne jest ile czasu upłynęło od próby zatrzymania do czasu zgłoszenia o kradzieży. Ważne jest czy próbujący zatrzymać samochód policjanci mają pewność co do tego kto siedział za kierownicą. Głupota gościa to zawiadomienie o niepopełnionym przestępstwie.
Ciekawe co powiedziałby nam sam człowiek ? Nie dano nam Go wysłuchać. Może policjanci coś mu dali aby kłamał ? Przecież nie raz słyszymy jak policjanci każą się przyznawać do czynów nie popełnionych, po latach wychodzi, że człowiek siedział niewinnie i dopiero na wolności może żądać odszkodowania, tylko policjanci już nie ci. Osobiści nie wierzę im i wiem, że ludzie nie przepadają za policjantami. Takich wspaniałych policjantów jak Komendant Różycki, po prostu już nie ma. Zawsze będę cenił przede wszystko Pana szlachetne serce.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.