Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
~s niezalogowany
11 kwietnia 2013r. o 23:55
falco napisał(a): w bólach ukończyłem przedszkole

Bardzo prawdopodobne : D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
11 kwietnia 2013r. o 23:58
teraz to już naprawdę na koniec ,,dwa w jednym,,
super że też pracujesz a nie bardzo wiem o co chodzi z ta ,,plotkarą,, bo chyba z Kraśnika nikogo nie znam i ja..
napisz jaśniej bo chyba nie jestem w temacie :|
i teraz to piszę poważnie :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~s niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 0:01
No to nie wiem o jakich wspólnych znajomych piszesz. Jak ktoś mi obrabia dupe, to żaden z niego znajomy.
2900
#falco nieaktywny
12 kwietnia 2013r. o 0:02
~s napisał(a):
falco napisał(a): w bólach ukończyłem przedszkole

Bardzo prawdopodobne : D

pisząc to ,mam nadzieję że czujesz sie lepiej :D
więc pisz ,pisz ...
samodowartościowanie w twoim przypadku jest na miejscu ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
5413
#Przemyslaw nieaktywny
12 kwietnia 2013r. o 9:45
Oto jeden z następnych przykładów urzędniczej " przyzwoitości "
Jak by ktoś szukał argumentów przeciwko Ruchowi Palikota
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/fakt-poslowie-pojechali-za-nasze-az-na-galapagos,1,5465704,wiadomosc.html

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
3688
#Pynchoon nieaktywny
12 kwietnia 2013r. o 10:14
Przemyslaw napisał(a): Oto jeden z następnych przykładów urzędniczej " przyzwoitości "
Jak by ktoś szukał argumentów przeciwko Ruchowi Palikota
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/fakt-poslowie-pojechali-za-nasze-az-na-galapagos,1,5465704,wiadomosc.html

Posłowie Palikota też sobie polatali :-)

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wprost-jak-poslowie-Ruchu-Palikota-lataja-za-nasze,wid,15379618,wiadomosc.html?ticaid=11065a

Przemysławie, czy Wasi posłowie zwrócili już te pieniądze?
5413
#Przemyslaw nieaktywny
12 kwietnia 2013r. o 10:42
Proszę zwrócić uwagę że nie kwestionuję wyjazdów służbowych .
W zacytowanym przeze mnie przypadku posłowie wykorzystali niby wyjazd służbowy wykazując tam absencję .W tym czasie przebywali na Galapagos.
Nie pochwalam braku dbałości o wydatki , dotyczy to wszystkich urzędników państwa na wszystkich szczeblach.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
3688
#Pynchoon nieaktywny
12 kwietnia 2013r. o 11:17
Przemyslaw napisał(a): W zacytowanym przeze mnie przypadku posłowie wykorzystali niby wyjazd służbowy wykazując tam absencję .W tym czasie przebywali na Galapagos.

Przemysławie, z przesłanego przez Ciebie artykułu wcale nie wynika, że oni nie wzięli udziału w konferencji, na którą służbowo pojechali (być może tak było, tego na razie nie wiemy). Zawiera on jedynie informację, że już na własny koszt pojechali na Galapagos. To akurat nie jest nic niezwykłego, oburzające by było, gdyby swój prywatny już wyjazd w ten koszt podróży służbowej wrzucili.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.