jeszcze troche i nigdzie nie będzie można pójść by włądze nie wiedziały co robisz. !! !! będą wiedzieli kiedy ziewasz z kim się spotykasz i o której godzinie :P
w komunie dorastalem.bylo naprawde fajnie.Nie majac wolnosci mialo sie ja.Paradoks.Teraz nawet w lesie siku nie zrobie bez rozgladania sie czy na ktorejs z galezi nie ma kamery.OKROPNE!!!!!!
18 września zeszłego roku o godz. 14.00 - sam środek dnia !!! zostałam zaatakowana pod gmachem sądu rejonowego w Bolesławcu. Zostałam poszarpana, a napastnicy zniszczyli mi aparat fatograficzny, który usiłowali mi ukraść. Byłam pewna, że całe zajście zostało sfilmowane przez monitoring (nikt z przechodniów nie reagowała, nic nie widział i nic nie słyszał !!!). I co? I okazało się, że w tak newralgicznym miejscu, w środku miasta NIE MA ŻADNEJ KAMERY !!!!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.