Patrzalski napisał(a):
[...]
Pani Lidia jest z SLD i chyba stąd Twoja niechęć do niej ,czy może potrafisz wytknąć jej błędy popełnione w pracy europarlamentarzystki ? Oprócz wirtualnej egzystencji z dala od naszych problemów, oczywiście :)
Ja, jak nadmieniłem,nie znam się na polityce ale nigdy nie słyszałem żadnej krytyki na temat jej poczynań w europarlamencie. Ona nawet żadnego wózka golfowego po pijaku nie rozwaliła :) Co za wstyd :P
To "że po pijaku nie rozbiła żadnego wóżka golfowego" to ma być dowód na to, że jest dobrym eusroposłem i dobrze reprezentuje nasze społeczeństwo?! No wybacz, to ma świadczyć o jej kompetencjach? :)
W taki czas populizmu i demagogii, a także modnych tematów, i ona sięga po temat związków partnerskich?! to ją w moich oczach dyskwalifikuje! Prawa gejów i lesbijek, małżeństwa par homoseksualnych, zajmowanie się teraz nimi to temat zastępczy, którym próbuje zbijać kapitał polityczny, a to jasno świadczy o słabości polityka, o oderwaniu od dylematów przed jakimi stoi nasza władza, rząd, sejm i wszyscy posłowie... Pani Europoseł nie dostrzega ważniejszych problemów spolecznych?! W takim momencie jest dla mnie skreślonym europosłem, to samo dotyczy całego Ruchu Palikota! Nie warto na nich głosować! a to, że jest z SLD jest drugorzędne :)