emem napisał(a): Poslowie powinni byc w stanie realizowac swoje zadania uwzgledniajac potrzeby wszystkich, a nie tylko tych od tupolewa.
~ napisał(a):~zacofany moher napisał(a): Co wy macie z tym wyklinaniem?
Przecież sam użyłeś tego słowa, zacofany sklerotyku.
~ napisał(a):
Wracając do głównego wątku,daleki jestem od popierania dążeń do nazwania ślubem innego związku niż związek kobiety i mężczyzny, aczkolwiek nie mam nic przeciwko temu , żeby mieli możliwość usankcjonować swój związek podpisaniem umowy podobnej do ślubu czyli związku kobiety z mężczyzną.
~zacofany moher napisał(a):~ napisał(a):~zacofany moher napisał(a): Co wy macie z tym wyklinaniem?
Przecież sam użyłeś tego słowa, zacofany sklerotyku.
Wątpię. Sprawdź i przeproś.
~zacofany moher napisał(a): Gdy dziecko zachoruje na gruźlicę, to staram się je leczyć, a nie wyklinać. Dlaczego tu miałoby być inaczej?.
emem napisał(a):Prawda jest, ze Polska nie jest krajem chrzescijanskim, a chrzescijanie nie narzuacaja tego co dobre i naturalne - bo do tego czlowieka nie mozna zmusic. Jesli czlowiek chce zyc w odzieleniu od Boga i upodobalu mu sie czynic zle to po prostu odpowiada on sam za siebie.panda napisał(a): Na taką europoseł nie warto głosować! Nie ma ważniejszych spraw dla Polski?!
Kazda sprawa jest wazna - zalezy od konkretnej osoby. Dla Ciebie wazniejszy jest wrak tupolowa, dla kogos innego wazniejsza moze byc kwestia zwiazkow partnerskich, a dla kogos innego loty w kosmos. Poslowie powinni byc w stanie realizowac swoje zadania uwzgledniajac potrzeby wszystkich, a nie tylko tych od tupolewa.
emem napisał(a):panda napisał(a): Na taką europoseł nie warto głosować! Nie ma ważniejszych spraw dla Polski?!
Kazda sprawa jest wazna - zalezy od konkretnej osoby. Dla Ciebie wazniejszy jest wrak tupolowa, dla kogos innego wazniejsza moze byc kwestia zwiazkow partnerskich, a dla kogos innego loty w kosmos. Poslowie powinni byc w stanie realizowac swoje zadania uwzgledniajac potrzeby wszystkich, a nie tylko tych od tupolewa.
~ napisał(a):
Sprawdziłem, sklerotyku:)
~zacofany moher napisał(a): Gdy dziecko zachoruje na gruźlicę, to staram się je leczyć, a nie wyklinać. Dlaczego tu miałoby być inaczej?.
~ napisał(a): Jak zareagowałbyś gdyby twoje dziecko okazało się "inne" za pare lat? Wyklniesz je?
Patrzalski napisał(a): nigdy nie słyszałem żadnej krytyki na temat jej poczynań w europarlamencie.