~Gienek napisał(a): 82.177.217.***,
Pan Przemysław Moszczyński wielokrotnie ujawniał swoje dane osobowe oraz wizerunek na bolesławieckich portalach.
Nie wiem czy pisze jako tylda, ale anonimem na pewno nie jest podpisując swoje wypowiedzi, na portalu Bolec.Info, nick'iem "Przemysław".
>Nie chcę ,ale muszę być pieniaczem albowiem Przemysław na swoim zarejestrowanym profilu na tym portalu nie przedstawia się z nazwiska, co łatwo sprawdzić. Posługiwanie się imieniem tak jak to czyni Przemysław i ja zresztą także nie zmienia faktu, że oboje jesteśmy formalnie anonimowi albowiem imię w nicku Przemysław nie jest zastrzeżone wyłącznie dla pana o nazwisku Moszczyński, bowiem i ja i pan i wielu innych komentatorów może używać nicka "Przemysław". Pozdrawiam.
~Gienek napisał(a): Nic nie wiem p. Skorn dla mnie podpis "przemysław" jest anonimowy. Radzę się nieco uspokoić bo nerwy Panu puszczają i kultura pańskich wypowiedzi obniża się.>
~Gienek napisał(a): Nic nie wiem p. Skorn dla mnie podpis "przemysław" jest anonimowy. Radzę się nieco uspokoić bo nerwy Panu puszczają i kultura pańskich wypowiedzi obniża się.
#falco napisał(a): Zmoderowano 14.02.2013 godz.9:33 - powód: OT (Hegemon)
Zastosowana autokorekta