to jaka jest wasza prawda?czy ci ludzie nie mają prawa do swoich poglądów i swojego zdania?to że ktoś nie zgadza się z ich poglądami to co? (...).widzę że niektórzy już (...) mają (...),zamiast mieć własne zdanie.dla mnie jest jeden wskażnik oceny rządzących,czyli jakość życia w tym kraju dla mnie i mojej rodziny,która to jakość zależy od decyzji polityków.i niestety lecę w dół ze swoją rodziną z prędkością coraz większą...dlaczego?dlaczego rachunki za gaz miały być o 10% tańsze,a nie są,dlaczego leki są droższe a nie są?..i tak ze wszystkim.to jest banalne,podobne do populizmu,ale rzeczewistość taka jest jakby nie chciał na to popatrzeć.dlatego takich czy innych spotań będzie coraz więcej bo ludzie szukają czegoś co im wyjaśni dlaczego w unii europejskiej szaleje kryzys ,a jednak dalej inwestuje się tam w człowieka od dziecka po starca...u nas nie ma tematu.ktoś powie że tamte kraje są bogatsze...no są ,ale my w tej unii jesteśmy parę lat i co ?co takiego się wydarzyło i czy chociaż trochę dogoniliśmy te kraje?nikt mi kitu nie wciśnie że jest lepiej,bo lepiej jest w zadłużaniu się obwateli,bo na raty sprzedają już na dowód,aby tylko się towaru pozbyć,a ten towar to telewizor,czy pralka.a z platformy nikt nie przyjedzie do nas i nam nie wytłumaczy.dlatego żle oceniam ten rząd i jego decyzje,bo życie jest cięższe i gorsze a oni jeszcze mi te kłamstwa sprzedają w telewizji na co wydać mniejsze pieniądze wydrapane od unii....,że faktycznie za 2.500 zł miesięcznie ciężko wyżyć...ale jakie 2.500?czy oni naprawdę nas mają za ...i?a młodzież jak wyjeżdżała tak wyjeżdża dalej z tego kraju...dlaczego skoro jest tak dobrze.
Zmoderowano 20.02.2013 godz.9:47 - powód: (Hegemon)Zastosowana autokorekta