zofka napisał(a): Giełdy odbywają się w niedzielę,ale za Lubaniem na takiej małej wsi,nazwy nie pamiętam.Ale w Uniegoszczy pewnie będą,ponieważ czytałam ogłoszenie.Jutro mogę podać nr tel, mam w samochodzie.Pozdrawiam.
:D
~~Bladofioletowa Surfinia napisał(a):Ktoś napisał: zofka napisał(a): Giełdy odbywają się w niedzielę,ale za Lubaniem na takiej małej wsi,nazwy nie pamiętam.Ale w Uniegoszczy pewnie będą,ponieważ czytałam ogłoszenie.Jutro mogę podać nr tel, mam w samochodzie.Pozdrawiam.
~Terrarysta napisał(a): Mam pytanie niecierpiące zwłoki! prosze powiedzcie w jakie dni jest ta giełda i w jakich godzinach otwarta ???
~~Zielonkawobrązowa Aksamitka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladofioletowa Surfinia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: zofka napisał(a): Giełdy odbywają się w niedzielę,ale za Lubaniem na takiej małej wsi,nazwy nie pamiętam.Ale w Uniegoszczy pewnie będą,ponieważ czytałam ogłoszenie.Jutro mogę podać nr tel, mam w samochodzie.Pozdrawiam.
~~Bury Omieg napisał(a): Do której godziny trwa gields
~~Nelisia napisał(a): Mam pytanie czy w tą niedzielę giełda będzie otwarta i w jakich godzinach?