~Bolesławiecki milioner napisał(a): Ooooooooo,tego nam,bolesławieckim milionerom brakowało.Teraz wiem gdzie zainwestować swoje pieniądze.Normalnie ,tak jak każdy, trzymałem część pieniędzy w słoikach po ogórkach małosolnych.Trochę trzymam w wersalce,małe sumy w szafie pod pościelą.Spałem jak zając bo jak to mówią ,licho nie śpi'.Dziękuję,naszemu kochanemu portalowi że mnie oświecił i zawstydził,że nie jestem nowoczesny.Proszę o dalsze info np;.gdzie na gorące wyspy,jak u nas sroga zima,ranking aut klasy S,czy wolne i tanie parcele budowlane w bliskiej okolicy.Czekamy.
Wyczuwam ironię w tej wypowiedzi. Niesłusznie została ona użyta. Takie treści niektórym naprawdę mogą się przydać, choćby dla wspomnianej walki z inflacją. Mniej produktywne od lokat są konta oszczędnościowe, które gwarantują zysk z możliwością dalszych inwestycji, bez konieczności "wielkiego" wkładu finansowego. Pomóc sobie finansowo możemy sami. W taki, czy inny sposób. Ważne, by bezpiecznie inwestować każdy swój grosz ;)