Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Protest na sesji
~HOHLA niezalogowany
21 marca 2013r. o 20:30
też kiedyś będziesz łysy , kwestia czasu

Zmoderowano 21.03.2013 godz.20:35 - powód: caps lock (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ktoś niezalogowany
21 marca 2013r. o 20:39
Wczoraj jechałem samochodem do Wałbrzycha ,droga od zjazdu z autostrady w Legnicy wygląda jak ser szwajcarski jest to droga Wojewódzka ,fakt widziałem ekipę remontową która też kleiła dziury ale żadnych transparentów nie było.
~bibo niezalogowany
21 marca 2013r. o 20:47
~xxx napisał(a): popieram,,Kawalera" Łysy jestem wporzo :D !! !! !!
nie wiem czy wiesz że w giesmanie trzymamy się razem on może mały łysy ,a ty możesz być mały SZczerbaty,nie podskakuj kolo :D
~Bc niezalogowany
21 marca 2013r. o 20:54
Wiem że trzymacie się razem bo jak się nachlejecie na peczenicy to walczycie siekierami.
~ niezalogowany
21 marca 2013r. o 21:30
~Bc napisał(a): Wiem że trzymacie się razem bo jak się nachlejecie na peczenicy to walczycie siekierami.

No i autobusy demoluja :)
~ niezalogowany
21 marca 2013r. o 22:50
~ napisał(a):
~Bc napisał(a): Wiem że trzymacie się razem bo jak się nachlejecie na peczenicy to walczycie siekierami.

No i autobusy demoluja :)

ojjojoj wy jestście święci
~to jest protest sonq niezalogowany
21 marca 2013r. o 23:49
sprawdz to i posluchaj !

~ niezalogowany
22 marca 2013r. o 7:49
~Janek napisał(a): Pan burmistrz nie chce wspolfiansowac drog, zamiast pracowac to podburza ludzi. Ciekawe czy jacys urzednicy z Nowogrodzca w czasie pracy tez tam byli.
Drogi po zimie w calej Polsce takie sa.
Pan burmistrz nie chce dolozyc do drog, Pan prezydent do szpitala i karetki i jest ok ;)
Za wszystkim stoi Roman.On ustawia Relicha na szachownicy i gra nim do imentu.Wiemy,że chce przejąć powiat i Starostwo.Może posadka,tym razem,Starosty do emerytury?Kasa Misiu,kasa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia
REKLAMA Manilift zaprasza