kwiatek18 napisał(a): Matka beagl a ojciec kundel co widać na załączonym obrazku. Beagl nie ma takiego umaszczenia. Zwykłe kundle.
paula87 napisał(a): krytyką nie naprawisz swiata a gdyby ci tak bardzo zalezo na sytuacjach w schroniskach to zakasalabys rekawy i do roboty...a tak to w polsce jest tylko sie gada i krytykuje innych bo tak łatwiej problem byl i bedzie...mam racje :>
kwiatek18 napisał(a):paula87 napisał(a): krytyką nie naprawisz swiata a gdyby ci tak bardzo zalezo na sytuacjach w schroniskach to zakasalabys rekawy i do roboty...a tak to w polsce jest tylko sie gada i krytykuje innych bo tak łatwiej problem byl i bedzie...mam racje :>
Ludzi nie da rady przekonać do tego ze nie wolno rozmnażać psów bez papierów. Dla to jest zysk.
kwiatek18 napisał(a): Krytykuje to bo w schroniskach jest bardzo dużo psów jakbys tego nie zauważyła,a następne psy to albo zostaną wyrzucone do lasu albo do schroniska albo trafią na łańcuch. Po co rozmnażać psy które nie mają papierów. A chyba wg ustawy nie wolno rozmnażać nierodowodowych psów. Mam rację.
wiewióra napisał(a):
Natura rządzi się swoimi prawami bywa tak że suka po prostu ucieka w czasie cieczki a kiedy wraca to już jest za późno i co właściciel ma ją zabić tylko dlatego że będą młode czy lepiej odchować i oddać w dobre ręce
Zastosowana autokorekta