Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Drugie życie Teatru Starego
~Anonim niezalogowany
23 marca 2013r. o 8:57
Dutkiewicz szuka zespołów na stadion a u nas szukają aktorów do Teatru.
A może by się tak zająć rządzeniem lub odśnieżaniem bo do was to należy?
Ile to już było artykułów od samochwał z powiatu o teatrze? Chyba ze dwadzieścia gdzie przekonują że Teatr warto było odnowić.
Nie tylko odnowić, trzeba było go nie zapuszczać to nie trzeba by było go odnawiać.
Zajmijcie się czymś konstruktywnym bo jak na razie to tylko siedzicie w teatrze lub rozbijacie się po lasach i dożynkach.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3244
#polak nieaktywny
23 marca 2013r. o 9:13
Do anonima, ty chyba z miasta jesteś, bo oni nie lubią teatru, wolą szkołę pijarów i basen orka.

W teatrze Bolesławcu w 2012 roku było ponad 25 tysięcy ludzi. To olbrzymi niepodważalny sukces. Czyżby w oczy Cię "kolał"?
~sebeq niezalogowany
23 marca 2013r. o 9:50
"wyremontowanie Teatru Starego to olbrzymi sukces samorządowców powiatowych." - chwałę za remont już wiem kto przyjął . Ciekawe kto zapłaci za remont , samorządowcy czy mieszkańcy . Proponuję jeszcze aby postawić scenę pod kościołem na ul.Kubika , tam jest duuuużo ławeczek i będziemy tam mieć drugi teatr na świeżym powietrzu .
3244
#polak nieaktywny
23 marca 2013r. o 9:58
~sebeq napisał(a): "wyremontowanie Teatru Starego to olbrzymi sukces samorządowców powiatowych." - chwałę za remont już wiem kto przyjął . Ciekawe kto zapłaci za remont , samorządowcy czy mieszkańcy . Proponuję jeszcze aby postawić scenę pod kościołem na ul.Kubika , tam jest duuuużo ławeczek i będziemy tam mieć drugi teatr na świeżym powietrzu .

Twoja opinia sugeruje, że też remont BOK-MCC nie był potrzebny, bo zapłacą za to mieszkańcy.

25 tysięcy ludzi, którzy odwiedzili teatr nic Ci nie mówi? Przecież to jest odpowiedź dla takich jak ty, że warto było.
~byłem w teatrze niezalogowany
23 marca 2013r. o 11:23
~Anonim napisał(a): Dutkiewicz szuka zespołów na stadion a u nas szukają aktorów do Teatru.
A może by się tak zająć rządzeniem lub odśnieżaniem bo do was to należy?
Ile to już było artykułów od samochwał z powiatu o teatrze? Chyba ze dwadzieścia gdzie przekonują że Teatr warto było odnowić.
Nie tylko odnowić, trzeba było go nie zapuszczać to nie trzeba by było go odnawiać.
Zajmijcie się czymś konstruktywnym bo jak na razie to tylko siedzicie w teatrze lub rozbijacie się po lasach i dożynkach.

Niemcy źle go wybudowali...
Ale wiemy. Ten błąd konstrukcyjny - podobnie jak długa zima - to wina Tuska. Przepraszam - POwiatowych z okrąglaka :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza