Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Piotr Roman: Prezydent jest głupi...
~Sebeq niezalogowany
27 marca 2013r. o 13:02
Dobra , jak nie oddamy Orki ojcom pijarom to może przekazać ją siostrom zakonnym , może by chciały . A jak nie one to może by chciał Watykan , wyobrązcie sobie jakie to by dało możliwości , ojciec Rydzyk dostałby palpitacji serca że ktoś go uprzedził .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ojciec Ksawery niezalogowany
27 marca 2013r. o 13:04
Mam propozycję dla p. Prezesa Orki, aby wstąpił do Zakonu. Bolesławianie! zdobędziemy Wasz majątek od środka :)
~rev niezalogowany
27 marca 2013r. o 13:15
Komisariat oddać ojcu Mateuszowi! Bezwzględnie!
~Malkon niezalogowany
27 marca 2013r. o 13:20
Dziwi mnie dlaczego teraz jest problem, którego można byłoby uniknąć, podejmując właściwe decyzje przed uruchomieniem ORKI. Cały czas byłem za tym, żeby Orka funkcjonowała w ramach MOSiR. Nie generowałaby wówczas zbędnych kosztów administracyjnych. Nie wiem czy władze miasta dokonały kiedykolwiek analizy wszystkich kosztów utrzymania tego obiektu i czy zrobiły cokolwiek, żeby je obniżyć. Wiadomym mi jest, że np. w Niemczech aquaparki mają bilans ujemny i miejscowe samorządy dopłacają do tego rodzaju placówek, ale nie stanowi to o tym, że pieniądze samorządowe płyną wartkim strumieniem. Koszty funkcjonowania basenów są ciągle monitorowane co nie pozwala na zaistnienie takiej sytuacji jaką mamy obecnie w Bolesławcu. Płacz, skamlenie i komu wepchnąć Orkę.
~ niezalogowany
27 marca 2013r. o 13:27
Pijarzy mogliby wziąć pod skrzydła Straż Miejską i utrzymywać ich z datków.
~luk niezalogowany
27 marca 2013r. o 13:39
a teraz pytanie do Bolec.info My wiemy, że to żart z tym artykułem. to jak wytłumaczycie to tym, którzy w to uwierzyli? Potem tacy ludzie rozpowiadają jaka to władza i KK złodzieje itd. na podstawie jakiegoś głupiego artykułu. Czy o to chodzi współczesnym mediom wymyślaniu durnych tematów, aby skłócać dalej społeczeństwo? Pamiętajcie o tym, że nie liczy się tylko ilość kliknięć na stronie, ale także to jak to informacja zostanie odebrana przez wszystkich, którzy to czytają.
~ niezalogowany
27 marca 2013r. o 13:58
Jeżeli Orkę przejmie ZEC [ której prezesem jest p. Ogrodnik ] to oczy mam wielkie ze zdziwienia, jak sobie przypomnę , że prawdopodobnie budowę Orki z ramienia miasta nadzorował ówczesny v-ce prezydent miasta [ ten sam pan Ogrodnik].
Doskonale zna ten obiekt wie, co "bierze" pod swoje skrzydła.
A czy wiedział już wtedy , że Piajrzy Orki nie dostaną ?
~SE niezalogowany
27 marca 2013r. o 14:20
~luk napisał(a): a teraz pytanie do Bolec.info My wiemy, że to żart z tym artykułem. to jak wytłumaczycie to tym, którzy w to uwierzyli? Potem tacy ludzie rozpowiadają jaka to władza i KK złodzieje itd. na podstawie jakiegoś głupiego artykułu. Czy o to chodzi współczesnym mediom wymyślaniu durnych tematów

Dokladnie. Daliscie to do gazety bez zadnego wyjasnienia i ludzie to potraktowali jako informacje. Wspulczucia dla wszystkich, ktorych opisuja "dziennikarze" Bolca.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza