~ napisał(a): [c,Tacy ludzie jak tak robią to niestety są nikim dla mnie, od czasu do czasu pamiętają o Bogu. I dlatego ten człowiek lepiej niech się nie pcha tam gdzie go nie chcą!!!!Do władzy, i ludzie go nie chcą !
Tzn gdzie ma się nie pchać i kto go nie chce?
~ napisał(a):~ napisał(a): [c,Tacy ludzie jak tak robią to niestety są nikim dla mnie, od czasu do czasu pamiętają o Bogu. I dlatego ten człowiek lepiej niech się nie pcha tam gdzie go nie chcą!!!!Doo władzy, i ludzie go nie chcą !
Tzn gdzie ma się nie pchać i kto go nie chce?
~ napisał(a): Jakim proboszczem? Ja tu mówię że ten człowiek moim zdaniem jest nie jest katolikiem praktykującym bo go nie widać w naszym kościele w Wykrotach i ludzie tego człowieka w ogóle nie znają co on sobą reprezentuje? A zresztą proboszcz też musi żyć w zgodzie z Burmistrzem bo razem współpracują, i w naszej gminie jest więcej ludzi wierzących i praktykujących, niż tych niewierzących , i my chcemy takiego Burmistrza który jest wierzącym człowiekiem. A czy pan Czurejno może się określić ?
~kompromis napisał(a): Jeżeli nie chcecie Czurejny to proponuję Pana Katę (na pewno wierzący),ponadto jest doskonałym samorządowcem i przede wszystkim nie jest mściwy tylko merytoryczny.