Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

BolecAlbum: Takie małżeństwo a jak cieszy;-) (zdjęcie nr 18891)

2884
ela
9 kwietnia 2013r. o 20:24
Wyszłaś za mąż za biedronkę?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 13:34
małżeństwo? może maleństwo,ale żeby znów aż tak bardzo cieszyło to nie wydaje mnie się :D
~ niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 16:27
myślał indyk o niedzieli i napisał głupoty

znacie taki zespół: Stare Dobre Maleństwo? : )
~ niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 19:08
~ napisał(a): myślał indyk o niedzieli i napisał głupoty

znacie taki zespół: Stare Dobre Maleństwo? : )

Znam zespół Stare Dobre Małzeństwo i lubię słuchać ,zwłaszcza ich starych piosenek np wierszy Stachury ,ale co ma do tego ta nieco zamglona biedronka? W jednej li tylko bodajże z ich piosenek jest mowa o biedronce ,jezeli dobrze pamiętam w tytule "Gloria" -"chwała wam zające na łące ,zakochane w biedronce" -jednak i to nijak nie pasuje do samotnej biedronki na zdjęciu i zespołu SDM. Dobrze się czujesz ,tak w ogóle?
~Autor zdjecia niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 22:45
Ej nie rozumiem o co te zale mi biedronka kojarzy sie z wiosna i tylko o to mi chodzilo wiec nie rozumiem chyba niektorym troche sie za bardzo nudzi
~Autor zdjecia niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 22:48
Literki sie pomerdaly i wyszlo jak wyszlo ale zeby tak od razu sie czepiac :D [img=1365626908_sevl2kt.jpg]
~...:) niezalogowany
11 kwietnia 2013r. o 8:41
zdjęcie niewyraźne, bez wyrazu..nic konkretnego.zwykla biedronka zapewne na kostce chodnikowej. ludzie jak cos dodajecie to chociaż ostrosc ustawicie.
~Ja niezalogowany
11 kwietnia 2013r. o 16:28
Ej ludzie jak nie chcecie to nie ogladajcie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza