Nie wierze w to że Policja nie potrafiła by zidentyfikowac sprawcy , jakos Milicja potrafiła.......i doje...............z 5000 zl , opłaty za śmieci, nie maja zwiazku z tym - to zwyczajne buractwo , złom mozna sprzedac ale komu by sie chciało, szmaty spalic , plastiki powoli dorzucac do śmieci , ale komu by sie chciało a potem sami narzekaja o jaki to syf . Szkoda gadac
~Czerniak niezalogowany 19 kwietnia 2013r. o 14:03
Ja odkąd pamiętam śmieci były tam wywożone to nie jest przywiezione pół roku temu to trwało lata tylko że władze gminy nie interesowały się tym problemem i gdyby nie te porażające zdjęcia to dalej udawał by Burmistrz ze swoją Radą że wszystko jest cacy.
~do nieznany niezalogowany 19 kwietnia 2013r. o 21:43
.Skończyłam 4 klasy podstawówki dobrze mi szło tylko zmarła mi nauczycielka i musiałam zakończyć edukację ,ale nie przejmuj się na burmistrza nie zamierzam kandydować,ty również cwaniakujesz anonimowo.
Szanowny Panie Burmistrzu uważam że czas wywiesić białą flagę skończyć te wojenki ze Starostwem bo my mieszkańcy nic na tym nie zzyskujemy wręcz przeciwnie, zostało półtora roku kadencji a do zrobienia jest wiele.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.