Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nauczanie to ich pasja i zadowolenie
~absolwent niezalogowany
24 kwietnia 2013r. o 21:56
"Ilu z tych uczniów idzie na studia.

Adam Maksymczyk – Ja myślę, że idzie bardzo dużo, teraz jest taka moda, że niektórzy pracują i uczą się na studiach zaocznych, a połowa idzie na studia dzienne. My monitoruje to i wiemy, że na studia wybiera się 60-70 % zdających u nas maturę."

Ode mnie z klasy na studia wybrało się 3 kolegów (na 25 osób).
Szkoda, że jak ja się tam uczyłem to nie mieliśmy żadnych kursów za darmo... Choć taka opcja była zaznaczona na wstępie do szkoły.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~rodzic niezalogowany
24 kwietnia 2013r. o 22:23
warsztaty teraz remont w mechaniku. Ciekawe czy ktoś zauważył że mamy w Bolesławcu jeszcze parę innych szkół i nie uważam że logistyk jest gorszy od mechanika
(droga redakcjo nie ogłupiajcie ludzi. To nie wywiad tylko tekst sponsorowany: sami sobie napisali pytania i sami sobie odpowiedzieli :) )
~xxx niezalogowany
24 kwietnia 2013r. o 22:39
Sorry ale logistyk a mechanik bądź mechatronik to jest różnica. proszę zerknąć sobie na oferty pracy chociażby w Bolesławcu... Logistyków nie potrzebują a mechanik zawsze znajdzie pracę. Aktualnie jest duże zapotrzebowanie za operatorów obrabiarek CNC .....
~dobii niezalogowany
24 kwietnia 2013r. o 22:42
Najlepszy dyrektor szkoly jaki tylko istnieje. Pozdrowienia ;))
~ niezalogowany
24 kwietnia 2013r. o 23:01
~xxx napisał(a): Sorry ale logistyk a mechanik bądź mechatronik to jest różnica. proszę zerknąć sobie na oferty pracy chociażby w Bolesławcu... Logistyków nie potrzebują a mechanik zawsze znajdzie pracę. Aktualnie jest duże zapotrzebowanie za operatorów obrabiarek CNC .....

żenada jak można coś takiego pisać. ~xxx jak nie zrozumiałeś to prezeczytaj jeszcze raz to co napisał ~rodzic. Chciał powiedzieć że jego dziecko (tak myślę) ma takie samo prawo do nauki w normalnych warunkach jak "szlachta" z mechanika.
A poza tym specjasliści od PR w mechaniku mają podobnych doradców jak prezes K. bo sami sobie strzelili w kolano. Czytajcie pierwszy post absolwenta będącego "pod wrażeniem" informacji o ilości studiujących absolwentów mechanika ;). Czasami lepiej jak jest cicho nad trumną.
~matrinez 25 niezalogowany
24 kwietnia 2013r. o 23:47
chodziłem do tej szkoły i jest na prawde na wysokim poziomie a pan dyrektor jest wspaniałym człowiekiem.szkoła jest na prawdę ok i ma coraz lepsze zaplecze sprzętu elektronicznego do naszych aut ale jak wiadomo w polsce POLSKA WYKSZAŁCI A EUROPA NA TYM SKORZYSTA pozdrawiam wszystkich nauczycieli
~popieram ~rodzica niezalogowany
25 kwietnia 2013r. o 0:33
~matrinez 25 napisał(a): chodziłem do tej szkoły i jest na prawde na wysokim poziomie a pan dyrektor jest wspaniałym człowiekiem.

To nie jest dyskusja czy pan dyrektor jest wspaniałym człowiekiem (bo pewnie tak jest) tylko że mechanik dostał już swoją "działkę" i teraz skromnie powinien ustawić się na końcu kolejki a nie bredzić coś o remontach bo są inne szkoły i inne dzieci w bolesławcu, o których mówi ~rodzic. Do jednej z takich szkół wybiera się moje dziecko, które jest tak samo ważne jak każde inne dziecko z mechanika ! Tyle w tym temacie
~ niezalogowany
25 kwietnia 2013r. o 0:56
~popieram ~rodzica napisał(a):
(.......)moje dziecko, które jest tak samo ważne jak każde inne dziecko z mechanika ! Tyle w tym temacie

i to jest prawda. Szkoda że tej opinii nie głosił nikt gdy wykono termomodernizację 1 i 2 LO ,kiedy remontowano salę gimnastyczną ZSOiZ i ZSHIU lub wykonano remont budowlanki. Oczywiście, szkoda że okazało się że aspiracje rodziców zwiążane z tym żeby dziecko chodziło do LO lub miało fajnie brzmiący zawód na świadectwie się nie sprawdziły,
NIESTETY w zakładach nie potrzeba: .......... i tu proszę sobie wpisać.
W Bolesławcu pracę znajdą
http://pupboleslawiec.pl/portal/bol/form/95/Oferty_pracy.html?page=7

i tyle w temacie :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza