Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nauczanie to ich pasja i zadowolenie
3244
#polak nieaktywny
25 kwietnia 2013r. o 6:26
Każdego mechanika przyjmie KGHM.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 kwietnia 2013r. o 9:44
polak napisał(a): Każdego mechanika przyjmie KGHM.
:/ :D
to się teraz uśmiałem
~ niezalogowany
25 kwietnia 2013r. o 13:56
Zawód mechanika jest wszechstronny i zawsze będzie potrzebny.
~wojtek niezalogowany
25 kwietnia 2013r. o 15:01
Teraz absolwenci idą do techników a szczególnie to widać po naborze zamiast do LO I lub II idą do mechanika
~kubica niezalogowany
25 kwietnia 2013r. o 15:23
Dwa lata temu skończyłem mechanik i się szkoliłem na FIACIE 126 P.Poznałem historię motoryzacji polskiej i teraz mogę dyskutowac
~uczeń niezalogowany
25 kwietnia 2013r. o 17:40
Drodzy koledzy, napiszcie jak naprawdę jest w naszej
"cudownej" szkole.....
nie mogę tego czytać - jest granica ,której nie powinno się przekraczać - przecież wyniki matur można sprawdzić,
egzaminów zawodowych również.
jeśli ktoś się zainteresuje np. tak jak ja , bo zdaję mature to wejdzie na stronę OKE i wszystko jasne.
Ja już kończę ale żal mi gimnazjalistów, którzy dadzą się
nabrać po przeczytaniu tego reklamowego tekstu ;(
~Bartek niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 12:13
Ogólniaki nie dają zawodu, dają możliwość zdobycia matury i studiowania. Szkoły zawodowe dają możliwość zdobycia zawodu i dodatkowych uprawnień. Nie zamykają również możliwości studiowania. Ludzie kończą studia i są bez pracy, szkoły zawodowe dają jak na teraz lepsze możliwości. Jeżeli ktoś się przykłada do nauki to po 4 latach w technikum zdobędzie umiejętności pracy w zawodzie. Jeśli ktoś uczy się po to bo musi.... to jakiej szkoły nie skończy będzie miał potem problem
~ciekawy niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 14:29
A właściwie po co idzie się do LO?Jestem po LO, totalna klapa, żadnych umiejętności, żadnych perspektyw, żadnego zawodu!Szanse na prace zerowe. A po takiej szkole jak mechanik rynek pracy stoi otworem. Wykształcenie techniczne to przyszłość, szkoda, że tak późno to zrozumiałem!Przestroga dla innych!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.