Drodzy koledzy, napiszcie jak naprawdę jest w naszej
"cudownej" szkole.....
nie mogę tego czytać - jest granica ,której nie powinno się przekraczać - przecież wyniki matur można sprawdzić,
egzaminów zawodowych również.
jeśli ktoś się zainteresuje np. tak jak ja , bo zdaję mature to wejdzie na stronę OKE i wszystko jasne.
Ja już kończę ale żal mi gimnazjalistów, którzy dadzą się
nabrać po przeczytaniu tego reklamowego tekstu ;(
Ogólniaki nie dają zawodu, dają możliwość zdobycia matury i studiowania. Szkoły zawodowe dają możliwość zdobycia zawodu i dodatkowych uprawnień. Nie zamykają również możliwości studiowania. Ludzie kończą studia i są bez pracy, szkoły zawodowe dają jak na teraz lepsze możliwości. Jeżeli ktoś się przykłada do nauki to po 4 latach w technikum zdobędzie umiejętności pracy w zawodzie. Jeśli ktoś uczy się po to bo musi.... to jakiej szkoły nie skończy będzie miał potem problem
A właściwie po co idzie się do LO?Jestem po LO, totalna klapa, żadnych umiejętności, żadnych perspektyw, żadnego zawodu!Szanse na prace zerowe. A po takiej szkole jak mechanik rynek pracy stoi otworem. Wykształcenie techniczne to przyszłość, szkoda, że tak późno to zrozumiałem!Przestroga dla innych!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.