Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zlot

~DAWCA orgazmów niezalogowany
3 maja 2013r. o 16:54
~ napisał(a): pewnie że bedzie paczał to teraz sobie pomyśl że paczysz z synem na rękach jak leci rozpędzony amniak prędkosci po seansie szybkich i wscieklych w ciebie scinajac przy tym kilka innych osob. malo bylo podobnych sytuacji an drogach lub ulepionych zlotach albo bardziej pocieszajacy scenariusz jedziesz swoim autkiem nie wazne czy to matiz czy audi a8 2013 a jakis imbecyl przekreca ci caly bok i masz auto w 15 kolorach jego farby, fajna sprawa nie? wiec taki "paczacz" moze byc bardziej poszkodowany niz chlopaczek z wehikulu za 1.200zl ;)
Wybacz, zapomniałem dodać, że każdy jedzie tam na własną odpowiedzialność i musi mieć oczy wokół głowy ;) Najbezpieczniej jest więc zostać w domu przed telewizorem w ciepłych kapciochach aczkolwiek i tu może coś się wydarzyć ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4190
#Detonator nieaktywny
3 maja 2013r. o 20:14
jak dla mnie zawsze tam był syf ze zlotami i tyle,podoba mnie się to że to ktoś wkręcił temat a ja go podłapałem.Bo nie wieże że tam coś się odbędzie a jak już no to gratulować pomysłu hehe
~asdf niezalogowany
4 maja 2013r. o 2:46
pewnie ze na wlasna odpowiedzialnosc ten telewizor nie ejst alternatywa ale lotnisko w legnicy jest stokroc lepsze wystarcza miejsca dla doslownie kazdego tylko tu pozostaje kwetsia higieny
~strażak niezalogowany
4 maja 2013r. o 8:40
ile kosztuje wstęp.
gdzie kupić bilet.
~o 11 na tesco niezalogowany
4 maja 2013r. o 10:49
To zbiorka o 11 na tesco i jedziemy na lotnisko :)
~tedi niezalogowany
4 maja 2013r. o 10:49
o 10:30? to może o 6:30
~J23 niezalogowany
4 maja 2013r. o 12:27
~strażak napisał(a): ile kosztuje wstęp.
gdzie kupić bilet.

Kolego,to nie jest IMPREZA OTWARTA,ale zlot klubowy,znaczy bez biletowy ;)
~garaż niezalogowany
4 maja 2013r. o 14:25
Detonator napisał(a): jak dla mnie zawsze tam był syf ze zlotami i tyle,podoba mnie się to że to ktoś wkręcił temat a ja go podłapałem.Bo nie wieże że tam coś się odbędzie a jak już no to gratulować pomysłu hehe

Martw się lepiej o rozlatujący się bc rally team, w którym jesteś odsuwany od wszystkiego i traktowany jak popychadło.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza