następnie odwiedziła Gminę Osiecznica i Szkołę Podstawową w Przejęsławiu, gdzie uczestniczyła w uroczystościach z okazji Dnia Unii Europejskiej przypadającego w dniu 9 maja.
Drogi Redaktorze
Szkoły Podstawowej im. Unii Europejskiejw w Przejęsławiu nie ma
Za to jest Zespół Szkół im. Unii Europejskiej w Świętoszowie ;)
następnie odwiedziła Gminę Osiecznica i Szkołę Podstawową w Przejęsławiu, gdzie uczestniczyła w uroczystościach z okazji Dnia Unii Europejskiej przypadającego w dniu 9 maja.
Drogi Redaktorze
Szkoły Podstawowej im. Unii Europejskiejw w Przejęsławiu nie ma
Za to jest Zespół Szkół im. Unii Europejskiej w Świętoszowie ;)
"W bardzo interesującej wypowiedzi posłanka mówiła o mechanizmach zatwierdzania budżetu Unii Europejskiej, o opłatach za emisję dwutlenku węgla oraz o prawach autorskich w internecie. "
Emisja dwutlenku węgla ... hym.
Europejskie zrzeszenie braci banksterskiej da radę z budżetem , co do tego nie ma wątpliwości . Jeśli poszczególne banksterskie klany nie dogadają się między sobą , to zawsze mogą zwrócić się do Obywatela Bernanke , a Ten dodrukuje kasy ile trzeba. Społeczność Europejska zapłaci , jak nie w tym , to w następnym pokoleniu. Nie potrafię pojąć , co takiego jest w tym sztucznie i na siłę tworzonym Nowym Europejskim Państwie , że Polska lewica tak ochoczo przykłada do tego procesu ręce. Scentralizowanie władzy w tzw. Europarlamencie , wcześniej , lub później doprowadzi do zaniku narodowego prawodawstwa i nie będziemy mieli nic do gadania , gdy banksterzy narzucą nam kolejne podatki do zapłacenia . W naturze obowiązuje równowaga , różnorodność i koegzystencja. W Czwartej Rzeszy naturalny wzór nie obowiązuje , liczy się Mamona i Władza , a ludziom sprzedaje się dyrdymały o demokracji.
"- Każda inicjatywa wzmacniające lewicowe działania jest ważna - mówi posłanka - Mnie nie przeszkadza inicjatywa tworząca ruch Europa Plus - zakończyła."
Od zawsze miałem lewicowe poglądy , które kojarzą mi się z poczuciem Polskości. Marzy mi się silne Państwo Polskie , gdzie ludziom żyje się dostatnio i szczęśliwie , bez wyjątków. Ostatnie zabiegi różnych takich Lewicowców , zmierzające do niszczenia moich marzeń sprawiają , że ja Państwu już podziękuję. Wolę zostać ortodoksyjnym anarchistą, bo współczesna lewica nie wiele ma wspólnego z lewicą. Powodzenia Życzę Pani Poseł , jak również innym przedstawicielom SLD w budowie domu Wielkiego Brata.
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.