Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Napad na kolekturę Lotto
4570
#rafix0016 nieaktywny
11 maja 2013r. o 6:27
tam gdzie piją piwko...;)

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 maja 2013r. o 6:56
osiedle bezpieczne. mogę coś o tym powiedzieć w przeciwieństwie do ciebie. mieszkają tam głównie starsi ludzie, a nie blokersi.
~ niezalogowany
11 maja 2013r. o 6:57
~ napisał(a): Niebezpieczne osiedle bezrobotnych, blokersów.

osiedle bezpieczne. mogę coś o tym powiedzieć w przeciwieństwie do ciebie. mieszkają tam głównie starsi ludzie, a nie blokersi.
~ niezalogowany
11 maja 2013r. o 6:58
~Bolecnauta napisał(a): W biały dzień napad jak to możliwe? Może ktoś widział tego gościa?

możliwe jak cały dzień lało jak z cebra, więc ulice puste
~ niezalogowany
11 maja 2013r. o 7:00
~mieszkaniec napisał(a):
~Paweł napisał(a): Szczególnie że na ul. Starzyńskiego takie rzeczy zdarzają się bardzo często. Na całe szczęście co jakąś godzinę tędy jeździ patrol policji, ponieważ co tam się dzieję to przesada. Przypomniała mi się sytuacja sprzed kilku lat, jak facet zamordował nożem kilka osób na tejże ulicy...

Ze niby co :D ? Chyba cos Ci sie pomylilo czlowieku ;)... Na starzynskiego jest spokojnie jak nigdzie indziej ;)

dokładnie. falnie się mieszka
4668
#Anonim4668 nieaktywny
11 maja 2013r. o 7:31
prawdopodobnie dwie """szóstki""" skradli...
~Justyś niezalogowany
11 maja 2013r. o 7:42
Dla mnie to takie dziwne.....kolektury nowe, odgrodzone szybą, wiec nie ma bezpośredniego kontaktu, tylko przez okienko. Więc jak to sie stało ?
4570
#rafix0016 nieaktywny
11 maja 2013r. o 8:15
telepatycznie ;)

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza