Przemyslaw napisał(a): Poza tym gdy zajdzie taka potrzeba Pan Kunecki sam się wypowie w tej sprawie.On jest jedyną kompetentną osobą aby to wyjaśnić..
Przemyslaw napisał(a):~PanM napisał(a): Wreszcie zwolniło się dla mnie stanowisko, nie będzie fuzji, ale następnym zawieszonym będzie Przemysław M :D>
Małpować też trzeba umieć.
tak się to pisze prawidłowo " panM "
Poza tym gdy zajdzie taka potrzeba Pan Kunecki sam się wypowie w tej sprawie.On jest jedyną kompetentną osobą aby to wyjaśnić.Nie ma potrzeby wyciągania zbyt daleko posuniętych wniosków.
Przemyslaw napisał(a):
Poza tym gdy zajdzie taka potrzeba Pan Kunecki sam się wypowie w tej sprawie.On jest jedyną kompetentną osobą aby to wyjaśnić.Nie ma potrzeby wyciągania zbyt daleko posuniętych wniosków.
Pannazdzieckiem napisał(a):Przemyslaw napisał(a): Poza tym gdy zajdzie taka potrzeba Pan Kunecki sam się wypowie w tej sprawie.On jest jedyną kompetentną osobą aby to wyjaśnić..
A przepraszam Panie Przemku , kto to właściwie jest ten Pan Kunecki ? Matury nie mam , nie obyty jestem na bolesławieckich salonach , pytam grzecznie : Panie Kunecki , Pan również jesteś zwolennikiem demokracji parlamentarnej w Polskim wydaniu , czy tylko jaja Pan sobie robisz , jak Pan Przemysław ?
Niech wyjaśnia , chętnie poczytam , lubię czytać. To jedyny sposób na pozyskanie wiedzy. Oby zdobył się na odwagę. Widzisz Pan, Panie Przemku , gdyby jeszcze którykolwiek z lokalnych polityków , nie wyłączając prezydenta/ burmistrza dwojga imion , nie wspominając o Wolnym Bohdanie , zdobył się na odwagę podyskutować na forum bolesławieckim , kochanym moim internetowym , stałby się chyba cud. Politycy , podobnie , jak kapłani operują w wąskim zakresie świadomości . Składają ręce do modlitwy , wtedy kiedy trzeba , a szpece od socjotechniki kształtują ich wizerunek. Król ... ups ... jest nagi. :) Dobranoc :)
~:) napisał(a): To jest ten człowiek ,który spowodował ,że p. Nowak po tym zebraniu odciął się od Ruchu Palikota ...wy....ł też ich ze swojego lokalu...
...
Zastosowana autokorekta