Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Grzegorz Kunecki zawieszony

~ALA niezalogowany
12 maja 2013r. o 21:24
HURRRAAA!!!! Znam tego gościa, poprostu żal......te jego mądrości.....szkoda gadać! Jak nie lubię Palikota to tym razem musze mu podziękować! :)
Zobaczymy co dalej....panie K.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 maja 2013r. o 22:03
Przemyslaw napisał(a): Poza tym gdy zajdzie taka potrzeba Pan Kunecki sam się wypowie w tej sprawie.On jest jedyną kompetentną osobą aby to wyjaśnić..

A przepraszam Panie Przemku , kto to właściwie jest ten Pan Kunecki ? Matury nie mam , nie obyty jestem na bolesławieckich salonach , pytam grzecznie : Panie Kunecki , Pan również jesteś zwolennikiem demokracji parlamentarnej w Polskim wydaniu , czy tylko jaja Pan sobie robisz , jak Pan Przemysław ?

Niech wyjaśnia , chętnie poczytam , lubię czytać. To jedyny sposób na pozyskanie wiedzy. Oby zdobył się na odwagę. Widzisz Pan, Panie Przemku , gdyby jeszcze którykolwiek z lokalnych polityków , nie wyłączając prezydenta/ burmistrza dwojga imion , nie wspominając o Wolnym Bohdanie , zdobył się na odwagę podyskutować na forum bolesławieckim , kochanym moim internetowym , stałby się chyba cud. Politycy , podobnie , jak kapłani operują w wąskim zakresie świadomości . Składają ręce do modlitwy , wtedy kiedy trzeba , a szpece od socjotechniki kształtują ich wizerunek. Król ... ups ... jest nagi. :) Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Ja niezalogowany
13 maja 2013r. o 7:42
Lepszy taki burmistrz jaki jest w tym mieście niż POj*bany
~:) niezalogowany
13 maja 2013r. o 8:16
Przemyslaw napisał(a):
~PanM napisał(a): Wreszcie zwolniło się dla mnie stanowisko, nie będzie fuzji, ale następnym zawieszonym będzie Przemysław M :D
>

Małpować też trzeba umieć.
tak się to pisze prawidłowo " panM "
Poza tym gdy zajdzie taka potrzeba Pan Kunecki sam się wypowie w tej sprawie.On jest jedyną kompetentną osobą aby to wyjaśnić.Nie ma potrzeby wyciągania zbyt daleko posuniętych wniosków.

:D :D :D Przypuszczam,że nie jednemu psu na imię "burek"...
Ja tam wiedziałem,że to nie p.M bo tego różowego w tle nie było ;)
Ale wracając do meritum czyli do "sprawy"... Czy po zawieszeniu p.Kuneckiego struktury rejonu legnicko-jeleniogórskiego nie mają szefa czy może ktoś jest w zastępstwie? Kto? No chyba ,że to też zbyt daleko "posunięte wnioski"(jest p.M pewien ,że tak chciał napisać? ..)
No i jeszcze p.M czy ja dobrze domyślam się ,że Struktury Ruchu Palikota "padają"? A jeżeli nie to czy może p.M podać aktualne?
~ niezalogowany
13 maja 2013r. o 9:09
Przemyslaw napisał(a):

Poza tym gdy zajdzie taka potrzeba Pan Kunecki sam się wypowie w tej sprawie.On jest jedyną kompetentną osobą aby to wyjaśnić.Nie ma potrzeby wyciągania zbyt daleko posuniętych wniosków.

PanM zwyczajnie o niczym nie ma pojęcia
13 maja 2013r. o 9:54
Pannazdzieckiem napisał(a):
Przemyslaw napisał(a): Poza tym gdy zajdzie taka potrzeba Pan Kunecki sam się wypowie w tej sprawie.On jest jedyną kompetentną osobą aby to wyjaśnić..

A przepraszam Panie Przemku , kto to właściwie jest ten Pan Kunecki ? Matury nie mam , nie obyty jestem na bolesławieckich salonach , pytam grzecznie : Panie Kunecki , Pan również jesteś zwolennikiem demokracji parlamentarnej w Polskim wydaniu , czy tylko jaja Pan sobie robisz , jak Pan Przemysław ?

Niech wyjaśnia , chętnie poczytam , lubię czytać. To jedyny sposób na pozyskanie wiedzy. Oby zdobył się na odwagę. Widzisz Pan, Panie Przemku , gdyby jeszcze którykolwiek z lokalnych polityków , nie wyłączając prezydenta/ burmistrza dwojga imion , nie wspominając o Wolnym Bohdanie , zdobył się na odwagę podyskutować na forum bolesławieckim , kochanym moim internetowym , stałby się chyba cud. Politycy , podobnie , jak kapłani operują w wąskim zakresie świadomości . Składają ręce do modlitwy , wtedy kiedy trzeba , a szpece od socjotechniki kształtują ich wizerunek. Król ... ups ... jest nagi. :) Dobranoc :)

http://www.nj24.pl/article/wybory-u-palikota-nowy-szef-okr%C4%99gu

To jest ten człowiek ,który spowodował ,że p. Nowak po tym zebraniu odciął się od Ruchu Palikota ...wy....ł też ich ze swojego lokalu...
Niestety p.K... "kupił" p.M... "szefostwem" w klubie bolesławieckim.
I od czasu tych "niefortunnych" wyborów..Klub RP w Bolesławcu praktycznie się rozpadł...Dawniej o tym można było poczytać na "istotnych" i to p.M tam pisząc "zdradził kulisy" ich rozgrywek...
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 maja 2013r. o 10:37
~:) napisał(a): To jest ten człowiek ,który spowodował ,że p. Nowak po tym zebraniu odciął się od Ruchu Palikota ...wy....ł też ich ze swojego lokalu...
...

Wreszcie jakaś rozsądna decyzja Nowaka, Kolego 217 :) Jak sobie przypomnę , że Wolny Bohdan ze swoimi przydupasami chciał szpitale prywatyzować dwa lata temu , to mi się niezbędnik sam w kieszeni otwiera. Dobrze , że pogonił nowoczesnego neoliberała PanaM... wraz z tym nieszczęsnym posłem Kmiecikiem, co to tylko o pierdołach myśli.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
13 maja 2013r. o 10:48
A tam w/g p.M poszło o bardzo prozaiczną rzecz...czyli o kasę...
Pan Nowak przygotował obiad czyli( "żarcie i popitkę na 100 osób)...udostępnił lokal na to niby zebranie ...a p. Kunecki po wyborach zabrał całe towarzystwo (no...bez p.M)do lokalu w innym mieście...
To wszystko opisał zaraz po wyborach p.M na portalu obrazajacym czytelnikĂłw swoich i Bolec.Info...
w tematach o RPwBolesławcu i RP w Bolesławcu _ druga odsłona... :D Czasami warto czytać co piszą adwersarze na różnych forach... ;)

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza