Przemyslaw napisał(a): Proszę mi nie mieć za złe , ale ciśnie się taka myśl aby całe prezydium / oprócz iglaków / pozostało w basenie.Na wodę zrzucą się po pierwsze mieszkańcy gratis.
kacfrojd napisał(a): Jaki zatem jest wasz pomysł na zabytkowy basen? Wykażcie się „konstruktywnym myśleniem” zamiast obrażać się nawzajem.
emem napisał(a): Alter, ale Przemyslaw nigdzie nie napisal, ze wypowiada sie w imieniu mieszkancow.
Przemyslaw napisał(a): Proszę mi nie mieć za złe , ale ciśnie się taka myśl aby całe prezydium / oprócz iglaków / pozostało w basenie.Na wodę zrzucą się po pierwsze mieszkańcy gratis.
alter napisał(a):emem napisał(a): Alter, ale Przemyslaw nigdzie nie napisal, ze wypowiada sie w imieniu mieszkancow.
Ależ tak :) przeczytaj jeszcze raz z uwagą tę wypowiedź!
Pomijam fakt ,że ta wypowiedź jest złośliwa. PanM odreagowuje temat "lokalu"? a to już bardzo niskie pobudki :)
jegomosc napisał(a):
Ja nie chcę być "adwokatem diabła", ale to zdanie byłoby prawdziwe nawet, gdyby na wodę zrzuciło się dwóch mieszkańców, nie muszą tego robić wszyscy:)