PORAŻKA.
Widać mieszkańcy w tym akurat temacie mieli g... do powiedzenia, będą meli smrodzik pod oknami. Liczą się sklepikarze.
Ciekawe ile kosztował parkomat i kto na to dał kapuchę. ??
Jacy tam sklepikarze? Akurat sklepikarze wpadliby na pomysł równo po 5 latach gwarancji. Ktoś z ratusza podsunął im ten pomysł z prośbą do prezydenta. A prezio, żeby mieszkańcy na nim psów nie wieszali twierdzi, że to po konsultacjach z przedsiębiorcami
Kompletny bez sens. W normalnych miastach tworzy się większe deptaki, otwarte kawiarenki by ludzie mogli spacerować, wypić piwko, dać zarobić. Zamyka się wtedy ulice dla ruchu. Powinni u nas zamknąć od Galerii w dół rynku i dalej do Zgorzeleckiej. Otwarcie Prusa to kompromitacja dla ratusza. Romek - masz od mojej rodziny 5 glosów mniej.
I niby co, mam iść na lody i siedzieć przy pierdzących autach ? Jestem ciekaw, czy tak auta nie będą parkowały po dozwolonych godzinach ? Za rok wybory, czas chyba rozliczyć władzę z durnowatych pomysłów.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.