rafix0016 napisał(a): Zeby o takich pierdołach pisać...
naprawde nie ma w tym miescie prawdziwych przestepców ze musicie zajmowac sie takimi ,,gangsterami'' ?!
Dwaj starsi panowie i pare kilo tytoniu....
tytoniu - nie amfetaminy ,kokainy czy innego szajsu....
A propos....
Trampoline znależli ??
Pynchoon napisał(a): Tylko że to są prawdziwi przestępcy i Policja chcąc nie chcąc musi się takimi sprawami również zajmować. Oczywiście możesz postulować aby dopuścić handel tytoniem bez akcyzy, wtedy Policja nie będzie się interesować taką działalnością.
Pamiętaj jednak, że akcyza i VAT na jednej paczce papierosów to ponad 80 % ich ceny, wpływy z papierosów do budżetu to ok 10% całego budżetu, zatem Twoja walka będzie z góry skazana na przegraną :-)
rafix0016 napisał(a):
niech łapią skoro nie jest legalne -tylko trzeba o tym w gazecie pisac? czy na forum?
rafix0016 napisał(a): a kiedy informacje o odzyskaniu masy aut z Boleslawca i okolic?
~~123 napisał(a):falco napisał(a): a to ciekawe...
sam mam w tej chwili tytoń bez znaków akcyzy a zakupiony w pewnej placówce handlowej na terenie miasta...
jestem więc przestępcą ?
kurna ... :| :| :|
zamkną mnie chyba...
Falco wypalaj raz-dwa, bo jak Cię namierzą, to d..a zbita ;)
rafix0016 napisał(a):Pynchoon napisał(a):
Tylko że to są prawdziwi przestępcy i Policja chcąc nie chcąc musi się takimi sprawami również zajmować. Oczywiście możesz postulować aby dopuścić handel tytoniem bez akcyzy, wtedy Policja nie będzie się interesować taką działalnością.
Pamiętaj jednak, że akcyza i VAT na jednej paczce papierosów to ponad 80 % ich ceny, wpływy z papierosów do budżetu to ok 10% całego budżetu, zatem Twoja walka będzie z góry skazana na przegraną :-)
niech łapią skoro nie jest legalne -tylko trzeba o tym w gazecie pisac? czy na forum?
a kiedy informacje o odzyskaniu masy aut z Boleslawca i okolic?
Informujmy o rzeczach istotnych ;)