No też mi sie tak wydaje jak mówisz ze w B to tylko teoria inaczej wygląda bo teraz nie wykujesz tylko trzeba znać przepisy.Ja teraz na A to na placu manewry doszły ale ja od początku na nowych zasadach zaczęłam kurs tak że różnicy nie widzę. :|
No własnie a ja zaczęłam kurs na starych zasadach a egzamin musiałam już pisac na nowych .. i teraz boję się w ogóle podchodzić do tego egzaminu .. A z nauke nie mogę zacząc bo jest aż 3000 pytań ..
Na B zdawałam parę lat temu na tym co od stycznia nie obowiązuje i z ta teraz też problemu nie było.Nie jest tak jak wszyscy straszą a nawet prościej bo tylko jedna odpowiedź jest prawidłowa tak ze nie musisz sie zastanawiać czy coś jeszcze jak jedna odpowiedź jest po prostu logiczna ;)
Tak że nie dygaj nic ci co uczyli się na nowych zasadach nie mają problemu.Problem może być jedynie u niedobitków ze starych zasad czyli 3xZ :)
Nie bój się, dasz radę ;) Ja zdałam za pierwszym razem teorię, więc jak widać można :) A te 3000 pytań to tylko groźnie brzmi, w gruncie rzeczy wiele się powtarza
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.