Wielki szacunek i ukłon w kierunku wszystkich Rodzin Zastępczych. Ludzie- jesteście wielcy!!! Ja z mężem jesteśmy rodziną adopcyjną i mamy dwoje cudownych dzieci. Chciałabym doczekać chwili, kiedy też dla takich rodzin jak my będą organizowane spotkania integracyjne. Naszym dzieciom i nam też to jest potrzebne. Może ktoś z Pcpr-u też zauważy rodziny adopcyjne. Pozdrawiam wszystkich, którzy mają w swoich rodzinach dzieci adopcyjne i są rodzinami zastępczymi. Monika :)
Do Moniki,
Zgadzam się z Tobą, że rodzicielstwo zastępcze to wspaniała i bardzo ważna dla wielu dzieci sprawa i że warto wspierać wszystkie jego formy!Wielki ukłon w stronę tych rodzin zastępczych... ale nie zgadzam się z pozostałą treścią Twojej wypowiedzi...według mnie adopcja jest anonimowa i dziecko adoptowane staje się jak własne, dlatego też trudno jest zapraszać takie rodziny. Myślę, że skoro tak bardzo chcesz się integrować z innymi rodzinami, takimi jak Twoja powinnaś albo założyć Stowarzyszenie i nawiązać kontakt z rodzicami adopcyjnymi, bądź uczestniczyć w spotkaniach organizowanych przez Ośrodki Adopcyjne. Życzę Ci oczywiście powodzenia i wszystkiego dobrego:)Aha PCPR wykonał świetną robotę dla tych wszystkich rodzin zastępczych, pozdrawiam te Panie:)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.