Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Oddam w dobre rece psa do konca czerwca

6894
#omo nieaktywny
14 czerwca 2013r. o 20:47
6 lat był waszym przyjacielem. Wyjeżdżając na stałe za granicę można zabrać psa ze sobą-tylko trzeba chcieć.
Jeśli faktycznie oddacie do schroniska, to NIGDY W ŻYCIU NIE BIERZCIE ŻADNEGO ZWIERZĘCIA. Nie zasługujecie na takiego przyjaciela.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7248
#malpigaj nieaktywny
14 czerwca 2013r. o 21:00
Szkoda psinki,będzie tęsknił skoro był z właścicielami 6 lat,zgadzam się z przedmówcą,że zanim wezmą następnego niech się zastanowią czy się nie będą wyprowadzać !!
3194
#Manka19 nieaktywny
14 czerwca 2013r. o 21:05
Mam nadzieje że Was nikt na starość do przytułków nie pooddaje :( Szkoda psiny, będzie to dla niego trauma po tylu latach...
1799
#koehl nieaktywny
14 czerwca 2013r. o 21:06
jak zwykle bezmyślność i zachcianki ludzi muszą odbijać się na zwierzętach
2820
#k1p nieaktywny
14 czerwca 2013r. o 21:10
Oby psinka znalazła dobry dom do końca swojego życia.
Ludzie niezdolni do poświęceń nie powinni mieć zwierząt.
Może będę okrutna, ale tłumaczenie się wyjazdem jest marne. W każdym miejscu na świecie ludzie posiadają psy. Oddajecie go, bo tak jest Wam wygodniej!!
Moja szwagierka ponad 6 lat temu zabrała za granicę dwa swoje pieski. Wszyscy normalnie funkcjonują do tej pory. Wystarczy chcieć.
5183
magnum44
14 czerwca 2013r. o 21:38
omo napisał(a): 6 lat był waszym przyjacielem. Wyjeżdżając na stałe za granicę można zabrać psa ze sobą-tylko trzeba chcieć.
Jeśli faktycznie oddacie do schroniska, to NIGDY W ŻYCIU NIE BIERZCIE ŻADNEGO ZWIERZĘCIA. Nie zasługujecie na takiego przyjaciela.

Omo, popieram całkowicie Twoją wypowiedź!

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
7303
#pestka nieaktywny
14 czerwca 2013r. o 22:46
ludzie przeciez nie wyrzucaja go na ulice ,tylko szukaja nowego domu.
5134
#TOjsienka nieaktywny
15 czerwca 2013r. o 10:59
pestka napisał(a): ludzie przeciez nie wyrzucaja go na ulice ,tylko szukaja nowego domu.

właśnie mogło być gorzej
Ps.a co jak do końca czerwca się chętny nie znajdzie bo z tego co wiem to raczej przytułki nie przyjmują na widzi mi się właścicieli

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza