~ napisał(a): ~ napisał(a): Ja jadę w lipcu. Apartament załatwiła nam Pani Etta. Dużo moich znajomych korzysta i korzystało z Jej pomocy.
Jaka jest cena od osoby?
Wygląda to tak, że jedzie się do pani Etty, ona pokazuje filmiki z apartamentami, pokojami. Następnie, gdy klient się decyduje na jakiś to dzwoni ona do właściciela kwatery, ustala z nim termin oraz cenę za noclegi. Sama pani Etta bierze niewielką opłatę za załatwienie noclegów. Po wszystkim wystawia rachunek, oraz podaje dane teleadresowe do właściciela kwatery w Chorwacji. Ja załatwiałem u niej wyjazd w 2010 roku i byłem zadowolony. Teraz w sierpniu też jadę, ale w inne miejsce, które załatwiła pani Etta. Moi znajomi załatwiali u niej w 2011 i 2012 roku i też byli zadowoleni. Teraz jadę w sierpniu i płacę 38 euro za dobę. Dzieląc to na dwie osoby (nie jadę sam) wychodzi 19 euro. Pokój, kuchnia, łazienka, taras z murowanym grillem. Klimatyzacja oczywiście jest, a do wody blisko:) Można oczywiście jechać w ciemno jak ktoś woli, ale przejeżdżając około 1400 km wolę mieć psychiczny komfort, że mam pewny nocleg, niż zmęczony po podróży mam jeszcze szukać kwatery.