Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Agatowe Lato 2013
211
skorn
10 lipca 2013r. o 15:02
falco napisał(a):
jeśli już to tylko tego co to boso...jak mu tam? ;)

Cejrowski

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~on niezalogowany
10 lipca 2013r. o 16:06
Wybieram sie do Lwówka, chętnie zaproszę /zabiorę jakąś Panią ze mną od 25 lat :)
~mir.ko niezalogowany
10 lipca 2013r. o 16:42
~ napisał(a): Możesz mi przeczytać?Proszę!! :)

[img=1373399621_jfky61j.jpg]

chińskie zakłady ceramiczne pozdrawiają i zapraszają na koncert Justina Biebera i Beyonce
2900
#falco nieaktywny
10 lipca 2013r. o 18:49
skorn napisał(a):
falco napisał(a):
jeśli już to tylko tego co to boso...jak mu tam? ;)

Cejrowski

właśnie :D
o niego mi chodziło :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
11 lipca 2013r. o 13:08
Jaka pogoda we Lwówku ??
~ niezalogowany
11 lipca 2013r. o 13:17
jakieś dziecko pisało tu wcześniej ze enej to klasyk- litości !! idź chłopie poczytaj kto i w jakich czasach nosił pseudonim enej i czym wzorują się ci ukraińscy muzycy
2122
#aluska199 nieaktywny
11 lipca 2013r. o 13:30
~ napisał(a): Jaka pogoda we Lwówku ??

20 stopni max, wieje i co chwile pada...tak jest na chwilę obecną, do jutra może zmieni sie na lepsze :)

Dat me alas eius amore...
7963
#Preciosa89 nieaktywny
11 lipca 2013r. o 18:57
~on napisał(a): Wybieram sie do Lwówka, chętnie zaproszę /zabiorę jakąś Panią ze mną od 25 lat :)

ja moge jechac;) zalezy mi na eneju

Dopisane 11.07.2013r. o godz. 18:57:

~ napisał(a): Możesz mi przeczytać?Proszę!! :)

[img=1373399621_jfky61j.jpg]

ja weszlam w link i normalnie nie wiem gdzie i jak wchodzisz hahahaha wez na translator przepisz to ci przetlumaczy hehe

Ruda® • La Mariposa •
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza