~ napisał(a): Pisząc o żenadzie nie oceniałem was jako osób którzy nie potraficie nic zrobić tylko o portalu który cały czas negatywnie wypowiada się o rządzących wybranych w praworządnych wyborach czemu po prostu nie napiszecie że popieracie inne ugrupowanie które ma chęć do rządzenia myślałem że jesteście portalem informacyjnym a wy jesteście portalem opozycyjnym .
Po pierwsze, błędne zakładasz, że jestem z redakcji. :)
Po drugie, nic nie napisałeś w poprzedniej wypowiedzi o negatywnym nastawieniu redakcji do władzy, tylko o tym, że redakcja czepia się, podczas gdy nie zawsze jej wszystko wychodzi. Mało tego, określiłeś to jako żenujące.
Wybranie rządzących w praworządnych wyborach, nie oznacza, że nie można na nich nic napisać, jeżeli popełniają błędy i co najważniejsze, trwonią publiczne pieniądze.
Skoro włodarze popełniają takie gafy, to należy im to wypominać, bez względu na opcję polityczną.
BolecInfo jest portalem informacyjno - społecznościowym, co oznacza między innymi, że informuje czytelników o tym co robi władza. Z twojej wypowiedzi wynika, że nie wolno pisać o poczynaniach władzy i o popełnianych przez nią błędach.
Po trzecie, dlaczego nie odniesiesz się do mojej wcześniejszej wypowiedzi, dotyczącej wydawania przez władzę publicznych pieniędzy, co odróżnia ją od prywatnego portalu, tylko zamiast tego zarzucasz stronniczość polityczną ?