Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Poszukuje niani do 2 dzieci

4740
#Sylffia_00 nieaktywny
20 lipca 2013r. o 8:03
Od września zapraszamy do nowego przedszkola na Komuny Paryskiej;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1799
#koehl nieaktywny
20 lipca 2013r. o 8:48
kobieto ogarnij się za 5 złotych i to jeszcze do dwójki dzieci,to nie wiem kto Ci przyjdzie!!!
W sumie to i zapewne ktoś się znajdzie,ale opieka również będzie adekwatna do stawki!!!
4903
#mzawrot nieaktywny
21 lipca 2013r. o 7:14
Czlowieku ale ja cie nie prosze zebys tego komentowal. Uwiez mi ze te 5 zl to nie jest malo w tych czasach gdzie z praca naprawde kiepsko. Jesli ktos chce pracowac to przyjdzie i bedzie pilnowac z dobrym skutkoem bo mu bedzie zalezec. Wiec nie komentuj.

*zawrotna* Na świecie istnieje jedyna rzecz warta życia: bezgranicznie kochać istotę, która kocha nas bezgranicznie!
7303
#pestka nieaktywny
21 lipca 2013r. o 11:38
faktycznie laske robisz ,ze placisz 5 zl.a czy wiesz ile to odpowidzialnosci z dwojka dzieci?mysle ze przesadzilas
4903
#mzawrot nieaktywny
23 lipca 2013r. o 9:14
OGLOSZENIE NEAKTUALNE PANI DO OPIEKI JUZ ZNALEZIONA

*zawrotna* Na świecie istnieje jedyna rzecz warta życia: bezgranicznie kochać istotę, która kocha nas bezgranicznie!
1178
#krynio nieaktywny
23 lipca 2013r. o 18:03
mzawrot napisał(a): OGLOSZENIE NEAKTUALNE PANI DO OPIEKI JUZ ZNALEZIONA

Na 1000000% napewno nie znalazła nikogo za 5zł moja pracuje w takiej instytucji i śmiała się w głos jak to przeczytała :P
9176
kc
23 lipca 2013r. o 20:24
koehl napisał(a): W sumie to i zapewne ktoś się znajdzie,ale opieka również będzie adekwatna do stawki!!!

Czym różni się praca niani, która otrzymuje 5 zł za godzinę, od pracy niani, która otrzymuje 10 zł za godzinę ?

Dopisane 23.07.2013r. o godz. 20:24:

krynio napisał(a): Na 1000000% napewno nie znalazła nikogo za 5zł moja pracuje w takiej instytucji i śmiała się w głos jak to przeczytała :P

Kryniu : ) Ja jestem pewna, że znalazła : ). W jakiej instytucji pracuje Twoja śmiejąca się w głos : ) ?

211
skorn
23 lipca 2013r. o 23:06
"Dwie dziewczynki w wieku 5 lat oraz 2 latka" dają w sumie trójke dzieci

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo