SWOJAK napisał(a): sendit.pl i nie wychodzisz z domu, czy to paczka czy paletahahaha, dobre. Gartuluje wyboru. Tez byłem klientem tego "kuriera" po zapłaceniu wszystkich należności, po miesiacu czy dwóch zaczeły przychodzić poczta jakies dziwne rachunki, faktury i chcac czy nie trzeba było złodziejom zapłacic bo nie bede za pare złotych latać po sądach!!!! albo czekac az nagla zapuka do drzwi komornik.
krzysp napisał(a):SWOJAK napisał(a): sendit.pl i nie wychodzisz z domu, czy to paczka czy paletahahaha, dobre. Gartuluje wyboru. Tez byłem klientem tego "kuriera" po zapłaceniu wszystkich należności, po miesiacu czy dwóch zaczeły przychodzić poczta jakies dziwne rachunki, faktury i chcac czy nie trzeba było złodziejom zapłacic bo nie bede za pare złotych latać po sądach!!!! albo czekac az nagla zapuka do drzwi komornik.
SWOJAK napisał(a):krzysp napisał(a):SWOJAK napisał(a): sendit.pl i nie wychodzisz z domu, czy to paczka czy paletahahaha, dobre. Gartuluje wyboru. Tez byłem klientem tego "kuriera" po zapłaceniu wszystkich należności, po miesiacu czy dwóch zaczeły przychodzić poczta jakies dziwne rachunki, faktury i chcac czy nie trzeba było złodziejom zapłacic bo nie bede za pare złotych latać po sądach!!!! albo czekac az nagla zapuka do drzwi komornik.
widzę że nie ma co pisać bo to SAMA FIRMA się odzywa.
sendit jest reklamowany przez allegro, a problem był z firma dwiepaczki
cały czas wysyłam przez sendit, ale tutaj wszyscy zachwalający to firma z Bolesławca
dzisiaj są takie czasy że trzeba szukać klientów a nie klient ma szukać was
I PROSZĘ NIE ROBIĆ SOBIE AUTOREKLAMY BO TO WIDAĆ !!!!!