Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy punkt kurierski w Bolesławcu

11437
#krzysp nieaktywny
23 października 2013r. o 17:45
SWOJAK napisał(a): sendit.pl i nie wychodzisz z domu, czy to paczka czy paleta

hahaha, dobre. Gartuluje wyboru. Tez byłem klientem tego "kuriera" po zapłaceniu wszystkich należności, po miesiacu czy dwóch zaczeły przychodzić poczta jakies dziwne rachunki, faktury i chcac czy nie trzeba było złodziejom zapłacic bo nie bede za pare złotych latać po sądach!!!! albo czekac az nagla zapuka do drzwi komornik.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8507
#aga2 nieaktywny
23 października 2013r. o 21:30
Dokładnie takie problemy stwarzają jak wyżej ,jeżeli chodzi o paletę to ja jako firma jednoosobowa wymagają ode mnie wózka widłowego a jak chcę zapakować własnoręcznie paletę na miejscu to nigdy nie mają na to czasu lub oczekują na dodatkową kasę
4665
#SWOJAK nieaktywny
24 października 2013r. o 8:15
krzysp napisał(a):

hahaha, dobre. Gartuluje wyboru. Tez byłem klientem tego "kuriera" po zapłaceniu wszystkich należności, po miesiacu czy dwóch zaczeły przychodzić poczta jakies dziwne rachunki, faktury i chcac czy nie trzeba było złodziejom zapłacic bo nie bede za pare złotych latać po sądach!!!! albo czekac az nagla zapuka do drzwi komornik.

widzę że nie ma co pisać bo to SAMA FIRMA się odzywa.

sendit jest reklamowany przez allegro, a problem był z firma dwiepaczki

cały czas wysyłam przez sendit, ale tutaj wszyscy zachwalający to firma z Bolesławca

dzisiaj są takie czasy że trzeba szukać klientów a nie klient ma szukać was

I PROSZĘ NIE ROBIĆ SOBIE AUTOREKLAMY BO TO WIDAĆ !!!!!
11444
#lebenderengel nieaktywny
24 października 2013r. o 9:22
oczywiście zgodzę się z reklamą firmy,że jest to najtańsza firma kurierska w mieście,bo oczywiście innej nie ma!!!
11437
#krzysp nieaktywny
24 października 2013r. o 10:38
SWOJAK napisał(a):
krzysp napisał(a):

widzę że nie ma co pisać bo to SAMA FIRMA się odzywa.

sendit jest reklamowany przez allegro, a problem był z firma dwiepaczki

cały czas wysyłam przez sendit, ale tutaj wszyscy zachwalający to firma z Bolesławca

dzisiaj są takie czasy że trzeba szukać klientów a nie klient ma szukać was

I PROSZĘ NIE ROBIĆ SOBIE AUTOREKLAMY BO TO WIDAĆ !!!!!

no jasne, tutaj nalepiej sie nie wypowiadać, nie napisałem nic o tamej firmie tylko przykrych doświadczeniach z send. kazdy tylko krytykuje, cokolwiek by sie nie napisało!!!!!! i doszukuje sie cholera wie czego. :|
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo