Agnes79 napisał(a):Karex napisał(a):koehl napisał(a): najtaniej i najlepiej to zamówić kuriera przez internet,raz że o wiele taniej,a dwa że kurier sam przyjeżdża po towar do domu,więc nie trzeba nic targać po punktach,ani tym bardziej dzwigać!!!
Do nas nie trzeba nic targać :) My również przyjeżdżamy po paczki do klienta :)
JASNE!!!!
Napewno przyjeżdżacie,ale jak zadzwoniłem to się okazało,że paczkę muszę sam przytargać,więc proszę nie pisać takich rzeczy!!!
Zamówiłem kuriera przez neta,przyjechali i paczkę zabrali!!!
I taki finał mojej współpracy z tą firmą!!!
żadna rewelacja , w dpd paczka do 30 kg kosztuje 16,45 i sami odbierają z domu !!!!!!!!!!!!!!!
a tu od 19 zł - okazja jak nic
Dopisane 21.10.2013r. o godz. 14:27:
a tak na marginesie to jaka cena za paletę do 100 kg ????
SWOJAK napisał(a):Agnes79 napisał(a):Karex napisał(a):koehl napisał(a): najtaniej i najlepiej to zamówić kuriera przez internet,raz że o wiele taniej,a dwa że kurier sam przyjeżdża po towar do domu,więc nie trzeba nic targać po punktach,ani tym bardziej dzwigać!!!
Do nas nie trzeba nic targać :) My również przyjeżdżamy po paczki do klienta :)
JASNE!!!!
Napewno przyjeżdżacie,ale jak zadzwoniłem to się okazało,że paczkę muszę sam przytargać,więc proszę nie pisać takich rzeczy!!!
Zamówiłem kuriera przez neta,przyjechali i paczkę zabrali!!!
I taki finał mojej współpracy z tą firmą!!!
żadna rewelacja , w dpd paczka do 30 kg kosztuje 16,45 i sami odbierają z domu !!!!!!!!!!!!!!!
a tu od 19 zł - okazja jak nicDopisane 21.10.2013r. o godz. 14:27:a tak na marginesie to jaka cena za paletę do 100 kg ????
nawet się nie ma co dowiadywać,szkoda czasu,wiadomo przecież że punkt powstał aby zarobić !!!
aga2 napisał(a): nie punkt powstał charytatywnie :] rozwalają mnie ludzie co nigdy nie mieli pojęcia o jakiejkolwiek działalności !!
aga2 napisał(a): nie punkt powstał charytatywnie :] rozwalają mnie ludzie co nigdy nie mieli pojęcia o jakiejkolwiek działalności !!
SWOJAK napisał(a):aga2 napisał(a): nie punkt powstał charytatywnie :] rozwalają mnie ludzie co nigdy nie mieli pojęcia o jakiejkolwiek działalności !!
tu nie ma co rozwalać, weź się rozpędź a ściana sama ci e znajdzie.
skoro w ogłoszeniu jest napisane najtaniej w mieście - to kłamstwo
dlaczego mamy płacić dla was drożej ???
są niestety tańsi od was.....