Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy punkt kurierski w Bolesławcu

4665
#SWOJAK nieaktywny
21 października 2013r. o 14:27
Agnes79 napisał(a):
Karex napisał(a):
koehl napisał(a): najtaniej i najlepiej to zamówić kuriera przez internet,raz że o wiele taniej,a dwa że kurier sam przyjeżdża po towar do domu,więc nie trzeba nic targać po punktach,ani tym bardziej dzwigać!!!

Do nas nie trzeba nic targać :) My również przyjeżdżamy po paczki do klienta :)

JASNE!!!!
Napewno przyjeżdżacie,ale jak zadzwoniłem to się okazało,że paczkę muszę sam przytargać,więc proszę nie pisać takich rzeczy!!!
Zamówiłem kuriera przez neta,przyjechali i paczkę zabrali!!!
I taki finał mojej współpracy z tą firmą!!!

żadna rewelacja , w dpd paczka do 30 kg kosztuje 16,45 i sami odbierają z domu !!!!!!!!!!!!!!!

a tu od 19 zł - okazja jak nic

Dopisane 21.10.2013r. o godz. 14:27:

a tak na marginesie to jaka cena za paletę do 100 kg ????
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8479
#Agnes79 nieaktywny
21 października 2013r. o 21:04
SWOJAK napisał(a):
Agnes79 napisał(a):
Karex napisał(a):
koehl napisał(a): najtaniej i najlepiej to zamówić kuriera przez internet,raz że o wiele taniej,a dwa że kurier sam przyjeżdża po towar do domu,więc nie trzeba nic targać po punktach,ani tym bardziej dzwigać!!!

Do nas nie trzeba nic targać :) My również przyjeżdżamy po paczki do klienta :)

JASNE!!!!
Napewno przyjeżdżacie,ale jak zadzwoniłem to się okazało,że paczkę muszę sam przytargać,więc proszę nie pisać takich rzeczy!!!
Zamówiłem kuriera przez neta,przyjechali i paczkę zabrali!!!
I taki finał mojej współpracy z tą firmą!!!

żadna rewelacja , w dpd paczka do 30 kg kosztuje 16,45 i sami odbierają z domu !!!!!!!!!!!!!!!

a tu od 19 zł - okazja jak nicDopisane 21.10.2013r. o godz. 14:27:a tak na marginesie to jaka cena za paletę do 100 kg ????

nawet się nie ma co dowiadywać,szkoda czasu,wiadomo przecież że punkt powstał aby zarobić !!!
8507
#aga2 nieaktywny
22 października 2013r. o 8:28
nie punkt powstał charytatywnie :] rozwalają mnie ludzie co nigdy nie mieli pojęcia o jakiejkolwiek działalności !!
8479
#Agnes79 nieaktywny
22 października 2013r. o 9:25
aga2 napisał(a): nie punkt powstał charytatywnie :] rozwalają mnie ludzie co nigdy nie mieli pojęcia o jakiejkolwiek działalności !!

wiadomo,że chcą zarobić ale niech będą konkurencyjni,a wcale nie są,to tak jakby pójść do takiego sklepu na zakupy tylko po to,aby przepłacić o wiele więcej!!!
Żadna mi z tego satysfakcja,bo jak ktoś otwiera taki punkt to niech sobie wynegocjuje takie warunki aby jego oferta była atrakcyjna!!!
4665
#SWOJAK nieaktywny
22 października 2013r. o 11:38
aga2 napisał(a): nie punkt powstał charytatywnie :] rozwalają mnie ludzie co nigdy nie mieli pojęcia o jakiejkolwiek działalności !!

tu nie ma co rozwalać, weź się rozpędź a ściana sama ci e znajdzie.

skoro w ogłoszeniu jest napisane najtaniej w mieście - to kłamstwo

dlaczego mamy płacić dla was drożej ???

są niestety tańsi od was.....
8507
#aga2 nieaktywny
22 października 2013r. o 12:06
SWOJAK napisał(a):

tu nie ma co rozwalać, weź się rozpędź a ściana sama ci e znajdzie.

skoro w ogłoszeniu jest napisane najtaniej w mieście - to kłamstwo

dlaczego mamy płacić dla was drożej ???

są niestety tańsi od was.....

Chętnie się dowiem gdzie w mieście Bolesławcu jest taniej bo sama bardzo dużo wysyłam :)
4665
#SWOJAK nieaktywny
22 października 2013r. o 12:56
sendit.pl i nie wychodzisz z domu, czy to paczka czy paleta

11108
#Karex nieaktywny
22 października 2013r. o 14:41
Karex to punkt kurierski, w którym nadacie Państwo wszelkiego rodzaju przesyłki, również o niestandardowych wymiarach i to wszystko w najlepszych cenach w mieście. Kurierzy często nie zabierają paczek niestandardowych a jeżeli już to opłata za nie standard przekracza często wartość przesyłki. Jeżeli klient nie ma jak dostarczyć do nas przesyłki, wówczas dojeżdżamy po nie na terenie Bolesławca. Wykonujemy również zlecenia dostarczenia przesyłki z każdego miejsca w Polsce do naszego punktu czy też bezpośrednio do klienta. Jeżeli mają Państwo pytania, bądź chcą nadać paczkę bez wychodzenia z domu, prosimy skontaktować się z nami telefonicznie. Zapraszamy do korzystania z naszych usług :) Karex, ul.Wróblewskiego 7e tel: 539-729-224
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza