~i Ameryki niezalogowany 20 kwietnia 2015r. o 14:15
No właśnie myślałam by założyć podobny temat a tu proszę :) mamy w domu dwa laptopy do sprzedania, w jednym (acer) nie działa górna część klawiatury a w drugim (toshiba) gniazdo od zasilania do wymiany, czytnik plyt cd kaput ( dawno temu dysk twardy padl i w serwisie wymieniono go ale uszkodzono kieszen cd co odkrylam juz zbyt pozno by reklamowac) , no i nie ukrywam ze cos sie dzieje z matryca bo po dluzszym uzytkowaniu obraz jakby sie zwiesza...takze leza i sie kurza sprzety a moze komus na części chociaz sie przydadza...czy w rym skupie na mickiewicza sa w stanie kupic tego typu uszkodzony sprzet jednak bez papierow? Laptopy sa dosc wiekowe i obawiam się ze odnalezienie papierow graniczyloby z cudem....a moze ktos z forumowiczow bylby zainteresowany? :)
~i Ameryki niezalogowany 21 kwietnia 2015r. o 12:43
Panie ScaN ,nie wiem czy pytanie było do mnie skierowane ale odpisze :) modele laptopów napisalam, jeden acer ( 7-8 lat) drugi toshiba ( moze 6-7 letnia) strzelam tak plus minus bo dokładnie niestety nie pamiętam....
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.