~łukasz napisał(a): Święta racja,dynamika jazdy spod świateł w Bolesławcu to tragedia. Zaświeci się zielone a zabłąkani kierowcy na DBL po kilku sekundach rozglądania zaskoczy że trzeba jechać i zaczyna szukać biegu, zanim znajdzie i łaskawie ruszy tempem pieszego to w takim Wrocławiu w tym czasie już 5 aut opuściło by skrzyżowanie.>Jak przestaniesz przejeżdżać skżyżowania na czerwonym to ja będe szybciej ruszał na zielonym.bo jak normalnie rusze to trafie na ciebie na skrzyżowaniu i będzie wypadek.jak nie mam racji to napluj mi w gębe.
~Driver napisał(a): kierowcy Tir to tez uzytkownicy sam. osobowych powodujacy takze kolizje.
Fakt jest taki ze maja z racji wykonywanego zawodu wiekszy brak kultury na drodze niezaleznie jakim pojazdem sie porusza... nawet krazy taka opinia : nie chcesz sie narobic i jestes malo ambitny to zrob prawko kat C+E a prace znajdziesz.
hemi napisał(a): Cyt drivera:"Fakt jest taki ze maja z racji wykonywanego zawodu wiekszy brak kultury na drodze">Jak poczujesz uderzenie w pysk to znaczy że ci się należało.przeproś wszystkich kierowców TIR albo na zlocie poczujesz to uderzenie w pysk.
Człowiek całe życie się dowiaduje nowych rzeczy ;)
Czyli kierowca ciężarówki to taka specyficzna branża ,że brak kultury to norma?
Może w CV się wpisuje "jestem chamem,burakiem idealnie sie nadaje na dane stanowisko"?
~NARZECZONAśmierci napisał(a):hemi napisał(a): Cyt drivera:"Fakt jest taki ze maja z racji wykonywanego zawodu wiekszy brak kultury na drodze">Jak poczujesz uderzenie w pysk to znaczy że ci się należało.przeproś wszystkich kierowców TIR albo na zlocie poczujesz to uderzenie w pysk.
Może w CV się wpisuje "jestem chamem,burakiem idealnie sie nadaje na dane stanowisko"?
hemi napisał(a):>Ja ci nie groże ja cię lubie i szanuje ale jak masz nas tir obrażać to cię nie lubie.~NARZECZONAśmierci napisał(a):hemi napisał(a): Cyt drivera:"Fakt jest taki ze maja z racji wykonywanego zawodu wiekszy brak kultury na drodze">Jak poczujesz uderzenie w pysk to znaczy że ci się należało.przeproś wszystkich kierowców TIR albo na zlocie poczujesz to uderzenie w pysk.
czep sie kogos innego :> :>
Ja ZADAJĘ PYTANIE osobie ,która tak napisała (napisałem wyraźnie,że cytuję niejakiego "drivera" ,który zarzuca kierowcom tirów ogólny brak kultury),czy uważa,że kierowcy tirów to chamy ,buraki itp?
Pytanie było do niego odnośnie krzywdzącej opinii dotyczącej kierowców ciężarówek.
Naucz się czytać ze zrozumieniem,zauważać cytaty,znaki zapytania na koncu zdania (potrafisz rozróznić moje stwierdzenie od zapytania kierowanego do kogoś?) a dopiero później zacznij grozić!!!!
Jestem chyba jedna z nielicznych osób wypowiadających sie na tym portalu ,która nie jest ANTY tzw tirowcom ;)
Dlaczego? Bo wiem ,jak to z góry wygląda,i w "koniu" na trasie spedziłem przez parę lat dużo czasu ;)