widzisz narzeczona,dalej trzeba ci tłumaczyć :(
Ja nigdy nie będę wszystkich wrzucał do jednego wora,nie mam nic przeciwko kierowcom tzw tirów ,bo to kierowca jak każdy inny-człowiek!
Tylko,ze jak coś pójdzie nie tak to jego jeździdło robi większe spustoszenia niz osobówka :|
Podobnie motocykliści-ich też szanuję i jak moge to ułatwiam jazde w korku,czy gdzies tam przepuszczam;)
Ale wiadomo,ze w każdej grupie znajdą sie "elementy" ,które skutecznie psuja opinię o całej grupie ,niezależnie czy to kierowcy motocykli,BMW czy kierujący zestawem :| :|
Narzeczona ,następnym razem bardziej sie przyłóż do spokojnego przeczytania tekstu,bo niepotrzebnie chcesz łapami wymachiwać ;) ;) :>
Dopisane 13.08.2013r. o godz. 12:49:
~ napisał(a): ~ napisał(a): ~CD napisał(a):
Wczoraj po południu na drodze z Lwówka jakiś dziad z Bolesławca ciemnoniebieskim passatem sedan ciągnął kolumnę 30 samochodów jadąc 40-50 km/h. Takim łajzom to dożywotnio policja powinna odbierać prawo jazdy bo stanowią największe zagrożenie na drodze.
takim co nie potrafią wyprzedzać też powinni zabierać prawko
dokladnie. a jesli nie potrafia to niech co kilka aut robią przerwe bo wyprzedzic kilkanascie aut troche ciezko :) , kilkadziesiat nie ma sensu
sorry,że się wtrącę...jeśli przerwy między autami są takie jakie zwykle są czyli jak są 2-3 metry to góra ,to najgorszym co może być jest wyprzedzanie (szczególnie na takiej krętej drodze jak na Lwówek) ,na zasadzie "co będzie to będzie,muszą mnie wpuścić".
Ja sam nie lubie się w takiej sytuacji wlec te 40 czy 50km/h za autobusem czy innym,ale też nie nawidze iidiotów,co wypuszcza się na wyprzedzanie ,a później trąbi,mruga żeby go wpuścić w sznur aut ,bo nie ma co ze sobą zrobić-z prawej pobocze a przed nim wyrosło auto jadące z naprzeciwka i wbija sie taki "mega zayebisty kierowca" na krzywy ryj mi przed maskę...