Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gliniada po raz siódmy
~muminkami niezalogowany
24 sierpnia 2013r. o 22:02
a czyj strój podobał wam się najbardziej? czy słusznie wygrał narciarz? bo mi sie wydaje, że wygrał po znajomości
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
24 sierpnia 2013r. o 22:11
jegomosc napisał(a):
Nie chcesz nie klikaj i nie oglądaj... najlepiej wsadź sobie głowę w d... i nic nie oglądaj, nic cię nie zgorszy! Zmoderowano 24.08.2013 godz.20:46 - powód: zbędne cytowanie (moderator)

Ty sobie chyba już wsadziłeś i właśnie wyjąłeś. Tak wyglądasz na swoim zdjęciu.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
24 sierpnia 2013r. o 22:47
Wyraźny sygnał do konfrontacji zaprezentowały władze miasta organizując osobną paradę i przeznaczając nagrody jedynie dla swoich.
Kobaltowa parada to nieudolna próba storpedowania gliniady.
Po raz któryś już okazało się że spontaniczna akcja dowiodła swojej wyższości nad wyrachowaniem władzy.
Takie incydenty nie powinny mieć miejsca , jednak chęć odwetu jest silniejsza.Szkoda bo w przypadku jednolitego frontu zyskał by cały Bolesławiec .
Wizerunek ma jedno oblicze.Obcy nie rozumieją lokalnych rozgrywek.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ niezalogowany
24 sierpnia 2013r. o 22:48
emem napisał(a): Gliniada w tym roku odniosla niewatpliwy sukces.
Parada Ceramiczna i jej prowadzenie bylo wyjatkowo slabe.

Gratulacje dla Glinoludow!!!

emem słaby to ty jesteś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~ niezalogowany
24 sierpnia 2013r. o 23:28
~ napisał(a):
emem napisał(a): Gliniada w tym roku odniosla niewatpliwy sukces.
Parada Ceramiczna i jej prowadzenie bylo wyjatkowo slabe.

Gratulacje dla Glinoludow!!!

emem słaby to ty jesteś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dokładnie Parada Ceramiczna słabo...w tamtym roku było o wiele lepiej,a Glinoludów niestety w tym roku nie widziałam ale słyszałam że byli rewelacyjni.
~polina niezalogowany
24 sierpnia 2013r. o 23:48
Gliniada jest do du py.
~Mateusz niezalogowany
25 sierpnia 2013r. o 0:22
~muminkami napisał(a): a czyj strój podobał wam się najbardziej? czy słusznie wygrał narciarz? bo mi sie wydaje, że wygrał po znajomości

Najlepsze byly piratki, super pomysl i zaczepki. Tez uwazam, ze narciarz to znajomy i dlatego wygral.
~to_ja niezalogowany
25 sierpnia 2013r. o 1:10
~muminkami napisał(a): a czyj strój podobał wam się najbardziej? czy słusznie wygrał narciarz? bo mi sie wydaje, że wygrał po znajomości

Dla mnie The Best był kamerzysta...uwazam,że niedoceniony :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.