Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gliniada po raz siódmy
1
emem
25 sierpnia 2013r. o 17:06
Hemi,

Masz jeszcze kilkaset zdjec w BolecAlbumie :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
25 sierpnia 2013r. o 17:22
emem napisał(a):
~końskie łajno w parku koło łabędzi napisał(a):
Kto i kiedy sprzątnie końskie gówno po koniu który brał udział w paradzie glinoludow? W parku koło łabędzi nie można wysiedzieć tak wali. Z resztą i tak nie ma gdzie usiąść bo ławki wysmarowane gliną.

Mozesz to posprzatac.

Ten syf to jeden z tych syfów, które nie przeszkadzają?

<i>
41
#jegomosc nieaktywny
25 sierpnia 2013r. o 17:32
hemi napisał(a): TAK CZYTAM NA POCZĄTKU :"Specjalnie dla Was duuuuużo zdjęć."

I aż 7 fotek z czego 5 z glinoludami...
Kogoś poniosło z tym "duuuużo zdjęć" nastepnym razem niech się fotografujący bardziej do fotek przyłoży ;)
Ja tam byłem kilka godzin i swoje widziałem,alejak by kogoś nie było a chciał zobaczyć jak parada wyglądał,jak się przebierali ludzie to za bardzo z tego portalu na fotkach by za dużo nie zobaczył ;)

p.s. wiem wiem -filmy ,ale to nie to samo ,bo miało byc duuuużo zdjęć ;)
p.s.2 nie każdy jest fejsbogowy ;P

Nie musisz nawet mieć konta na facebooku żeby zobaczyć fotki z tej galerii :)

www.djdowynajecia.pl
11202
#Anonim11202 nieaktywny
25 sierpnia 2013r. o 18:10
emem napisał(a):
~końskie łajno w parku koło łabędzi napisał(a):
Kto i kiedy sprzątnie końskie gówno po koniu który brał udział w paradzie glinoludow? W parku koło łabędzi nie można wysiedzieć tak wali. Z resztą i tak nie ma gdzie usiąść bo ławki wysmarowane gliną.

Mozesz to posprzatac.

bo rozumiem, że ty w g..ów.nie lubisz żyć i mieszkać,ale to zostaw dla siebie, sam w bolesławcu nie mieszkasz

Dopisane 25.08.2013r. o godz. 18:10:

a jak dzisiaj przeszedłem na bankowej po waszym białym syfie jaki zostawiliście, to liczy się, ze byłem glinoludem?
~mir.ko niezalogowany
25 sierpnia 2013r. o 18:10
jesli nie jest prawidlowo posprzatane po gliniadzie to albo odbywa sie ona nielegalnie albo nie jest dopracowana umowa z firma sprzatającą. to jedna z kluczowych kwestii, zaniedbana zle rzutuje na wspanialej inicjatywie
~c.d niezalogowany
25 sierpnia 2013r. o 18:14
mozna wysnuc wniosek ze skoro brak srodkow na posprzatanie to po za ciekawym widowiskiem nie ma ta impreza wiekszego pozytku dla miasta. fajnie gdyby taki byl nastapila wieksza wspopraca z miastem
11202
#Anonim11202 nieaktywny
25 sierpnia 2013r. o 18:21
~mir.ko napisał(a): jesli nie jest prawidlowo posprzatane po gliniadzie to albo odbywa sie ona nielegalnie albo nie jest dopracowana umowa z firma sprzatającą. to jedna z kluczowych kwestii, zaniedbana zle rzutuje na wspanialej inicjatywie

oo matko przenajświętsza, chyba kolega nie jest mieszkańcem bolesławca i nie wie jak odbywają się przygotowania do marszu (...). to powiem- zainicjował to pewien pan, tak wspaniały i niesamowity, swoja drogą właściciel pewnej (...),światowiec taki jeden, spodobało się to plebsowi, któremu nie przeszkadza, że tapla się w błocie na co dzień czy od święta, dla nich wyśmienitą jest to rozrywką i tak któregoś dnia sierpnia jak szara masa ruszają przez miasto zostawiając za sobą smród i brud, a waćpan, który jest pomysłodawcą jakże tej wielkiej zabawy, stwierdził, że pozostałości po swojej armii szaraków sprzątnie deszcz, jak każdego roku zresztą :)

Zmoderowano 25.08.2013 godz.20:49 - powód: ubliżanie (moderator)
1
emem
25 sierpnia 2013r. o 18:27
Zal Wam tylki sciska, ze ktos mial pomysl i odniosl sukces inspirujac przy okazji setki ludzi.
To typowe dla ludzi, ktorzy nie maja pomyslu co z soba zrobic i kisza sie we wlasnym sosie.
Zenada.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.