Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zatrudnię pracownika fizycznego

10592
#bieda nieaktywny
1 września 2013r. o 20:36
kurde ja bym poszedł ale moje wymagania to 6 zł na godz, poszukam dalej to może i coś znajdę
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5993
#xaa nieaktywny
1 września 2013r. o 21:24
Nie mam studióf z łopatologi ;)

Dopisane 01.09.2013r. o godz. 21:24:

8zł. niezła stawka
657
#agak nieaktywny
1 września 2013r. o 21:39
Ale to jest chyba 8zł na rękę, więc nie jest źle :P

www.agakryspin.com
2519
#nana nieaktywny
1 września 2013r. o 22:40
8 zł na godzine to głodowa stawka , chyba ,ze pracodawca wychodzi z założenia jaka praca taka płaca :) Ludzie żyjemy w kraju gdzie chleb kosztuje 3 zł , mleko również a nie samym chlebem i mlekiem człowiek żyje.Pracownik fizyczny to nie jest sługa to on Wam daje jeść , to on zarabia na wszystko co Wy szanowni pracodawcy macie!! opamiętajcie się z tymi płacami !! jak można oferować taka stawkę godzinową ?! i oczywiście pracodawca zarabia najmniej mając po 3 samochody dom i wiele innych inwestycji to on jest w tym wszystkim najbiedniejszy !! za chwile wrócimy do 5 zł na godzine !! a pracodawca powie , że kryzys , że nie ma zleceń i on w tym wszystkim zarabia najmniej !!szlak mnie trafia , Ci co najciężej pracują mają najmniej !!! Cała robota to właśnie pracownicy fizyczni a miód i profity spijają pracodawcy , i powiedzą ,że zusy ,że us ,że sprzet i takie tam .... a standart życia ze zlecenia na zlecenie się podnosi !!! kosztem pracowników fizycznych !!!
8589
#emika nieaktywny
2 września 2013r. o 13:10
a Ty ile masz na godz !!!!!! Ja mam 8 , 15 i co mam zrobic zwolnic i isc do opieki po zapomoge kurde przynajmniej pracuje a nie latam do opieki jak co niektorzy!!!!!! :/ :/ :/ :/ :/
3012
#zbyszek991 nieaktywny
2 września 2013r. o 20:36
czasy niewolnicze się skończyły hehe 8 zł śmiech na sali niech sam zakasa rękawy i pracuje fizycznie :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza