~bolectatuś niezalogowany 14 września 2013r. o 7:47
co się dzieje z sytuacją mieszkaniową w mieście ,a w zasadzie dlaczego nic się nie dzieje?.tbs,mieszkania tak zawane bezczynszowe są dla większości mieszkańców miasta marzeniem...przy naszych dochodach 1300-1700 zł na umowie śmieciowej nie ma szans na kredyt....bo jak wziąść 100 tysięcy,200 ....ba ...jak wziąść 20-40 tyś. przy umowie 2-3 letniej?czy ma pan jakieś pomysły ,bo na tbs mnie nie stać a w adm stwierdzili że jestem za bogaty i każdy ż członków mojej rodziny nie powinien przekraczać powierzchni 5 m kwadratowych.wiem że to nie do pana należą takie sprawy jak nasza wspaniała najniższa krajowa i umowy śmieciowe,ale mam nadzieje że przygotuje pan coś na kolejną nową kadencję w tym temacie,bo raczej (i dobrze)liczących się kontrkandydatów nie będzie pan miał.
~andreasik niezalogowany 14 września 2013r. o 7:59
Kiedy zostanie zamontowana krata,pomiędzy kawiarnią Toscana a sklepem odzieżowym?[Rynek 17/18 a Rynek 19/20],w tej chwili jest to darmowa toaleta miejska.............
zadając to pytanie chciałbym mu spojrzeć w oczy. Kiedy jako głęboko wierzący i praktykujący chrześcijanin ostatni raz zrobił prawdziwy, głęboki rachunek sumienia przed spowiedzią z mocnym postanowieniem nie popełniania grzechów w przyszłości ? Chodzi o grzechy pychy, nie robienia komuś co jest mu nie miłe ? pogardy dla ludzi ? Trwonienia ludzkich pieniędzy tylko na swój użytek polityczny ?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.