#Anonim11202 nieaktywny 18 września 2013r. o 16:02
Gdzie można się zapisać? I jaka nagroda? Bo wygraną mam w garści, ale nie wiem czy opłaca się sprzed kompa ruszać. No chyba, że można wziąć udział w domu.
Nie kłamie.Tylko z tego co słyszałem minimum kwalifikacyjne to foruming stały 72h,w międzyczasie można tylko uzupełniać płyny i dwa razy korzystać z wc.Ocenie podlega:ilość postów na godzinę,założonych tematów i oczywiście jakość.Wszystkiemu się przyglądają surowi sędziowie z Japonii i ZSRR.
Też bym chciał w czymś takim uczestniczyć.Jakiś miesiąc temu zrezygnowałem z kąpieli i innych niepotrzebnych czynności na rzecz konputerka.KONPUTER>życie
Kiedyś miałem okropny koszmar,tak mi się przynajmniej wydawało...
Siedzę sobie legalnie przy konputerku a tu jak grom z jasnego nieba dzwonek do drzwi(WTF??),pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy to "KRUWA,ZNOWU ZAPOMNIAŁEM OPŁACIĆ INTERNEK."Po dłuższej chwili silnego amoku,resztkami sił poszedłem otworzyć drzwi.Otwieram,a tu uśmiechnięty listonosz wręcza mi list polecony i każe coś podpisać.Ja przestraszony wziąłem szybko długopis nabazgrałem mu na kartce i uciekłem w amoku przed konputer.W końcu chwila spokoju, a tu ni stąd ni zowąd znów dzwonek do drzwi.Znowu amok i myśl"PIERD**E,TERA NIE OTWIERAM NIECH SE KU*AS DZWONI",ale ze strachu że mi odłączą internek znów resztkami sił poszedłen do drzwi.Znowu listonosz(WTF??),a on tylko przyszedł mi wyjasnić,że miałem się podpisać nazwiskiem,a nie nickiem z konputera...
Od tamtej chwili 2 razy dziennie sprawdzam potwierdzenia przelewu za internek,cierpię na bezsenność i mam silne stany lękowe.Nie polecan.
Próbowałem nawek zasięgnąć porady u internetowego psychologa to mi ch*j powiedział,że troche ruchu nie zaszkodzi.A jak bym tak sobie szedł i forumował na tableku i by mnie za przeproszeniem samochók jakiś pierd**nął,to ciekawe czy by dalej cwel tak pajacował.Póki co jakoś żyje,ale obawiam sie kolejnego dzwonka.To może być już ten ostatni :/
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.