Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Są grzyby!
~Miki niezalogowany
7 października 2016r. o 15:43
Tak sa w przejesławie wez 3 wiadra i biegnij w las
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~strażak sam niezalogowany
7 października 2016r. o 16:11
Jedźcie na grzyby za nasz powiat bo nie chce mi sie was po lasach szukać jak sie pogubicie !
~ niezalogowany
7 października 2016r. o 16:31
Od poniedziałku w "naszych" lasach są grzyby. Jest dużo maślaków są prawdziwki i kozaki. Podgrzybków i kurek mało.
Nie jest tak że są wszędzie.
W lesie na trasie Bc-Parowa dużo grzybiarzy i każdy w koszu coś ma.
~klucznick niezalogowany
7 października 2016r. o 17:05
~Ramaj napisał(a):
~klucznick napisał(a): jedzenie grzybów niszczy wątrobę ,grzyby nie posiadają żadnych walorów odżywczych są wydalane z organizmu niemal w całości,tylko soki grzybowe pozostają w organizmie które to sieją spustoszenie gorsze od wódki,smacznego,lubię zbierać grzyby nie konsumuje ,wię prezentuje moje zbiory naiwnym smakoszom,mówię nie prawde?poczytaj to się przekonasz :P

Kolego, bardzo się mylisz,to co piszesz jest nieaktualne. W/g najnowszych badań,oprócz walorów smakowych maja tez odżywcze oraz są źródłem witamin i soli mineralnych.
to dlaczego dzieci umierają po zjedzeniu jadalnych grzybów?
2945
Mgosia
7 października 2016r. o 19:42
Psia kość, dostałam zespołu niespokojnych nóg, jutro idę na grzyby :| :D
Ale z niecierpliwością czekam na opieńki :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~Połykaczka kijanek niezalogowany
7 października 2016r. o 19:52
Dzieci umierają po zjedzeniu grzybów ponieważ nie mogą walnąć sety.
Są też dzieci które walnęły setę i zwymiotowały ponieważ nie zagryzły grzybem.
~grzybiarz z zamiłowania. niezalogowany
7 października 2016r. o 19:53
Dzisiaj nazbierałem 8 kilo pięknych młodziutkich prawdziwków ,drugie tyle wywaliłem robaczywych,są również maślaki, podgrzybki ,i znalazłem 4 zielonki.Najbardziej zabawne było jak mijałem w lesie się z Gajowym , był widokiem moich prawdziwków zaskoczony ,powiedział to Ja zbieram podgrzybki a ty trafiłeś na takie piękne prawdziwki.
~red niezalogowany
7 października 2016r. o 20:03
Połowa komentujących to ma naprawdę wybujałą fantazję ..............
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza