Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uszkodzone auta przez remont drogi Osiecznica-Przejęsław

~Anonim niezalogowany
10 października 2013r. o 13:53
czas najwyzszy by jakies sluzby zaczely sie tym interesowac. przeciez to są tysiace jak nie dziesiatki tys za naprawe jednego auta
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 października 2013r. o 14:25
to remont napadł na te samochody ?
~bolo niezalogowany
10 października 2013r. o 14:58
Po co remont tego odcinka?
Tam nie była czasem dość dobra nawierzchnia?
~:( niezalogowany
10 października 2013r. o 19:24
Nieznam innej drogi z Ławszowej do Bolesławca chyba,że przez autostradę na około a jechać jakoś trzeba,jeżdżę tą trasą dwa razy dziennie i jest droga koszmarna,żwirek tłucze po całym aucie.Nie wiem jak tam auto wygląda i trzeba będzie zaglądnąć,bo to co zrobili to fuszerka jak ich mało i ewentualnie zgłosić szkodę swojego auta na policję. ;(
~robol niezalogowany
10 października 2013r. o 19:56
IDE O ZAKLAD ! STAWIAM WIELKA KASE ZE FIRMA TA ZWIE SIE SUDECKIE PRZEDSIEBIORSTWO ROBUT DROGOWYCH ,TYLKO ONI ZDOLNI SA DO TAKIEJ ROBOTY !!!
4212
#wiwaldi26 nieaktywny
10 października 2013r. o 20:31
Witam ja wezwałem policję i bali się autem wjechać na tą nawierzchnię , moje opony nadają się na śmietnik maska cała w odpryskach , na szybie pęknięcie i cały spód zaklejony , mało że się nie zabiłem jak zjechałem z tej drogi opony zostały bez bieżnika szukałem kierownika tych robót ale go nie było na miejscu i chyba to go uratowało bo bym go z wściekłości za coś takiego rozszarpał , skąd jest ta firma i kto pozwolił na taką nawierzchnię puścić auta . Odpowiedzialnych za coś takiego powinni surowo ukarać i cofnąć koncesję na wykonywanie takich usług. Jutro idę do wydziału dróg w Bolesławcu i jak mnie spławią zakładam sprawę cywilną.

Dopisane 10.10.2013r. o godz. 20:25:

[img=1381429501_f93dkv9.jpg]

to opona po przejechaniu po tej nawierzchni

Dopisane 10.10.2013r. o godz. 20:31:

[img=1381429864_ee3i1cf.jpg]
~kinia niezalogowany
10 października 2013r. o 22:24
Oooo są i pety zostawione pewnie na drodze przez pracowitych robotników:)
~zenek niezalogowany
10 października 2013r. o 22:36
Droga powiatowa, więc roboty były wykonywane na zlecenie powiatu i zgodnie ze zleceniem. Jak im zlecili, tak wykonali.
A firma z szerokiej Polski, zapewne wyłoniona w ramach przetargu .
Już się zwinęli, więc zapewne tak już zostanie a to, co dzisiaj wieczorem widziałem na tym odcinku woła o pomstę do nieba.
Robota skończona, więc zapewne jakiś odbiór robót był, tylko kto to odebrał?

Zmarnowane pieniądze ;(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza