Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

List otwarty do Wójta Gminy Osiecznica

~MC niezalogowany
11 października 2013r. o 8:20
Pani sekretarz to przemiła i inteligentna kobieta. Komus widocznie nadepnęła na odcisk i w taki idiotyczny sposób sie na niej ktos mści. Pani sekretarz jestesmy z panią.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
11 października 2013r. o 8:44
Jestem takiego samego zdania.pani jest osoba o dobrym sercu.ten kto to napisał jest msciwy po prostu i tyle
~ali niezalogowany
11 października 2013r. o 8:44
~MC napisał(a): Pani sekretarz to przemiła i inteligentna kobieta. Komus widocznie nadepnęła na odcisk i w taki idiotyczny sposób sie na niej ktos mści. Pani sekretarz jestesmy z panią.

Ale sekretarz której gminy masz na myśli, bo temat dotyczy Osiecznicy ?
~ niezalogowany
11 października 2013r. o 9:04
~ napisał(a): Jestem takiego samego zdania.pani jest osoba o dobrym sercu.ten kto to napisał jest msciwy po prostu i tyle

zapraszam do urzędu i posłuchania jak traktuje pracowników i jakie inwektywy pod ich adresem potrafi prawić
~ niezalogowany
11 października 2013r. o 9:50
Jestem pracownikiem gminy i nigdy nie zostałam ponizona ani nic z tych rzeczy.to zwykle pomowienia
~ niezalogowany
11 października 2013r. o 9:52
Zgadzam się.prosze pójść na basen i posłuchać jak traktowani są klienci albo do goku.pani kierowniczka wyżej s...a niż d...e ma!!!!!!!
~ niezalogowany
11 października 2013r. o 10:02
~ napisał(a): Jestem pracownikiem gminy i nigdy nie zostałam ponizona ani nic z tych rzeczy.to zwykle pomowienia

pani sekretarz sama o sobie :) taka mała autoreklama i wybielenie własnego zachowania
~coco niezalogowany
11 października 2013r. o 10:09
~ napisał(a): Osoba która to napisała jest tchórzem ponieważ drzwi do pani sekretarz nie są zamknięte i jeśli się coś komuś nie podoba powinien pójść i powiedzieć prosto w oczy a nie użalać się i skarżyć na forum.

Popieram w 100%
Pani Sekretarz to BARDZO Mądra Kobieta- pewnie z zazdrości takie pismo!
Trzymam kciuki za Panią Sekretarz!
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza