alter napisał(a): Tak jednoznacznie subiektywne wnioski można tylko tak skwitować. Do twojej wiadomości, w dyskusji potrzebna jest czystość intencji, a twoje chyba takie nie są. Całkiem niedawno pewna niegrzeczna tylda wypowiadała się podobnie jak ty. Nie ma sensu nikogo przekonywać do czegoś na siłę. MAsz swoją opinię, ja mam swoją. Na dodatek twoje wypowiedzi zaczęły być coraz bardziej agresywne, a wnioski zwyczajnie dziwne, nieuprawnione, zbyt daleko idące. Ponadto nie znam prawdziwych motywów jakie tobą kierują. Dlatego ponownie EOT.
Nie rozumiem co Ty insynuujesz. Równie dobrze ja mogę napisać, że wyciągasz jakieś "dziwne wnioski" : ). Nie znam Cię i gdyby ten tekst napisał ktoś o innym nicku zareagowałabym tak samo, zresztą to Ty zacząłeś dyskusję, nie ja.
Mi się ten tekst podoba, nie podoba mi się żart, Tobie nie podoba się tekst, żart, ani jegomość i ok, możemy z tym żyć : ). Nie wiem gdzie Ty widzisz agresję z mojej strony.
Deklarujesz się , że jesteś katolikiem, a od katolików wymagam trochę więcej życzliwości dla ludzi , niż od innych osób. Ks. Twardowski w jednym ze swoich wierszy napisał o pewnym pustelniku " bronił tak gorliwie ,że trzepnął w mordę człowieka" i czasem czytając Twoje posty odnoszę wrażenie, że Ty podobnie, ale to nic osobistego, taka luźna refleksja.
I faktycznie na tym zakończmy.