alter napisał(a): Nie marginalnego! W tak skromnej notatce, w tych kilku zdaniach o całkowicie innej tematyce? Jegomość za często korzysta z okazji aby atakować Kościół i Wiarę! Broni Pedałów! I użyłem tego określenia z rozmysłem, ponieważ tylko to określenie jest wystarczająco silne, aby wszyscy zrozumieli, że to też wzbudza kontrowersje. Ponadto to jest określeni potoczne, które nie jest żartem. Widzisz że Ci się to nie spodobało? liczyłem na to :) teraz rozumiesz?
To, że dla Ciebie nie jest problemem obrażanie innych osób, to kwestia Twojej wrażliwości. Stosując takie określenia pod adresem innych ludzi stajesz się jednocześnie człowiekiem, który nie ma prawa umoralniać innych osób, bo niczym się od nich nie różnisz.
alter napisał(a): Zapytam więc dlaczego ty akurat tak bronisz Jegomościa? mam się domyślać? bo nie wiem :)
Ja go nie bronię, bo nie ma takiego powodu. Nasze poglądy na wiele spraw są odmienne, ale w ocenie innych ludzi zawsze staram się być obiektywna i moim zdaniem napisał całkiem fajny tekst, dotyczący ciekawego zajścia w jego życiu, dlaczego tego nie docenić, tylko szukać czegoś, do czego można się przyczepić.
Przeczytaj ten tekst i spróbuj znaleźć choć jedną rzecz, za którą mógłbyś go pochwalić : ). I napisz : ). Okaż trochę chrześcijańskiej dobroci : ).
alter napisał(a): kc napisał(a): Moim zdaniem, niepotrzebny.
Zapytam więc dlaczego ten żart nie został jeszcze usunięty z tej notatki?
Bo to nie mój tekst, tylko jegomościa : ).